Gå til innhold

Hvilken prosessor er dette?


El Netzor

Anbefalte innlegg

Jeg var ute og kjedet meg og tok turen innom expert på baksiden hvor man kaster elektriske varer. Der fant jeg en pc med Aopen AK77 hovedkort tror jeg. Jeg hadde ikke med skrujern men jeg fikk med prosessoren og vifta. Idag testet jeg denne cpuen på dataen min. Men min data viste at den var 1050mhz og jeg kom ikke inn i xp. Jeg regner med at dette er en for stor prosessor for mitt AK73pro hovedkort så jeg trenger litt hjelp av dere til å finne ut hvilken prosessor dette er.

 

Følgende står på kjernen :

AMD Athlon

AX1600DMT3C

AGKGA 0149SPFW

Y7235970092

1992 AMD

 

Var noe sånt TM og Copyright tegn jeg ikke putta inn da men håper det går greit? Kan det være AMD Athlon XP1600+ ?? Jeg vet det er en XP ettersom det viste når jeg kom inn i bios (Kom ikke inn i xp) Men som sagt så viste den bare 1050 i mhz. For all del kan være den er det også da men :tease:

 

Håper noen kan hjelpe meg med dette da!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jarmo hovedkortet mitt takler det ikke. Etter litt lesing på den siden dere fant fram til meg (takker) fant jeg ut at den har 266 i bus speed. Mitt hovedkort takler bare 200bus. Det plinger en bjelle at jeg bør skaffe ny pc snart tror jeg  :p

6682896[/snapback]

 

One very important jumper that everyone should be aware of on the AK77Plus is located just between the blue IDE connector and the 3rd DIMM slot. This little yellow jumper controls the FSB (Front Side Bus) that the motherboard operates at. Moving the jumper will tell the board to operate at 100MHz FSB or 133MHz FSB.

Lenke til kommentar

Hei dopus! Ja det virka tusen takk. Men det jeg lurer på nå er hvor jeg kan finne skjema til DIP switchen. Før i tiden fant jeg på aopen ved å laste ned manualen men nå går det ikke å laste den ned lenger eller er det jeg som har noe galt med pcen/internettet? Når jeg prøver å laste ned kommer det noe aborted greier??

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...