Gå til innhold

DS er revolusjonerende


Straffa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Metroid prime hunters er til gjengjeld slitsomt å spille over tid pga nettopp kontrollen :p

6687070[/snapback]

 

Merkelig jeg ikke sliter med problemet. Kommer kanskje litt på hvordan man holder konsollen også

6687347[/snapback]

Jeg liker ikke touch skjermen.

 

 

4-5 år siden så kutta jeg av en sene i handa, selfølgelig høyrehanda.. Så når jeg bruker stylusen så får jeg vondt i fingeren :no:

DS Lite er uansett for liten..

 

*Ser bort på dsen som ligger innpakka på skrivebordet*

Lenke til kommentar

Metroid prime hunters er ikke noe spesielt revolusjonerendes spill i det hele tatt. Det er Metroid Prime i DS utgave som kan styres med stylus. Som du selv har sagt Avanore, så er den store revolusjonen at du har tilnærmet like god presisjon som på en fps på pc i Metroid. Det er ingen revolusjon, bare en videreutvikling av hvordan et spill kan styres.

 

Spill som derimot kan sies å inneholde nye måter å spille på som vil være vrient å få til andre plasser er f.eks Pac-pix, wario ware, trauma center, Nintendogs og til dels Another code på grunn av måten noen av gåtene der må løses på (men det er et utrolig kjedelig spill). Brain age og andre lignendes ting benytter også mulighetene til DS på en ny måte, men det er jo ikke direkte spill da.

Lenke til kommentar
Kom til å tenke på noe. Siden jeg er venstre hendt vil det da bli verre å kontrollere med stylusen :p Regner med man styrer med D-paden og bruker styles samtidig, eller?

6693336[/snapback]

 

Metroid Prime: Hunters kan du velge værtfall om du skal bruke venstre i stedet for høyre.

Se denne filmsnutten her av en som spiller med venstre

Link

Endret av avanore
Lenke til kommentar
Jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en DS selv... Ser egentlig veldig gøy ut. Og når jeg i tillegg spiller i band og er litt ute på turne og sånn så er det bare enda mer fristende!

 

Men hvordan er det å kjøpe spill fra bl.a. playasia? Vil jeg kunne spille denne (http://www.play-asia.com/paOS-13-71-ba-49-en-15-metroid-70-lzx-43-8s.html) på en DS kjøpt i Norge?

6695164[/snapback]

 

Spillene skal være sonefrie.

Lenke til kommentar

Spillene er sonefrie, men noen spill kan ha problemer med å kommunisere med hverandre i multiplayer hvis de er kjøpt i to forskjellige "soner". Dette gjelder selvfølgelig bare ved multicard flerspiller, og er ikke noe problem ved singelcard siden da brukes jo bare det ene spillet.

 

Ser at en som er skjevhendt er litt redd, men mesteparten av spillene jeg har kan stilles etter hvilken hånd du bruker. Brain Age så får du spørsmål om du bruker venstre eller høyre hånd som skrivehånd når du oppretter profilen din.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...