Jump to content
Sign in to follow this  
TSP

SSGC -prosjekt. Vi trenger PHP-kodere!

Recommended Posts

Jeg og flere andre begynte i vinter med et spennende prosjekt som etterhvert ble kalt STWC. STWC er en forkortelse for Scandinavian Total War Community og forklarte kort og godt hva vi ville drive med. Vi hadde visjoner om en side hvor Total War-fans kunne samles. På denne siden skulle vi ha omtaler, intervjuer, features og mer relatert de svært så fine Total War-spillene.

 

Vi jobbet lenge med å bestemme hvordan siden skulle være, hvilken webhost vi skulle bruke og hva de forskjellige medlemmene i prosjektet skulle gjøre. Lenge var det laber aktivitet rundt dette prosjektet, men nå i sommerferien skjøt det fart som aldri før. Nye beslutninger ble tatt, nye ideer kom fram og ikke minst. Vi hadde begynt å designe side og sette opp et forum.

 

Nå har det seg midlertidig slik at Snorre (Aka Orresnei) kom med denne lille fikse ideen sin om at vi burde utvide feltet vårt fra kun Total War-spillene til strategispill generelt. Medlemmene av dette prosjektet tenkte at dette kunne være en god ide (Selvfølgelig). Prosjektet ble med dette døpt om til SSGC, Scandinavian Strategic(al) Gaming Community.

 

Vi er forløplig bare x medlemmer, hvilket er for lite for et slikt prosjekt. Vi ønsker derfor nye medlemmer til dette prosjektet, som kan hjelpe oss med å skrive artikler, samle informasjon og ikke minst hjelpe oss med design.

Dette er historien til "Scandinavian Strategic Gaming Community" og den er dessverre ikke helt sann. Det har gått i stå for oss igjen. Så nå søker vi hjelp i flere kategorier.

 

Vi hadde i starten planer om å bygge opp denne siden fra grunn av. Men etter mye om og men bestemte vi oss for å bruke joomla. Nå er det derimot slik at vi ikke har noen som klarer å desgine et skikkelig design i joomla, og det skal visst være ganske vanskelig å designe, slik vi vil ha det. Så nå vurderer vi om vi skal bygge opp en side fra bunnen av igjen.

 

Vi har dog ytterst få medlemmer på grunn av at vi aldri har fått startet skikkelig. Og ingen av dem kan PHP i noen grad, det er derfor vi spør om hjelp her.

 

Er det noen som er gode nok i PHP så de enten kan klare å få fikset et godt design inn i joomla eller som er gode nok til å lage vårt eget system fra bunnen av, som verken har mindre eller mer enn hva vi trenger. Og som gjør det såre enkelt å enkelt kunne bygge opp systemet etter designet og ikke omvendt.

 

Med vennlig hilsen; Preben.

Share this post


Link to post

Går ut fra at de fleste her inne ikke gidder/orker å lage et system fra bunnen opp uten noe form for betaling for arbeidet, så er det noe betaling å kunne vente seg for å lage et så stort system? :)

Share this post


Link to post

Vi har tidligere sagt og ment at vi ikke skal betale noen og dette var den gangen det bare skulle være om Total War -spillene. Og vi håpet å finne kodere som var interessert i Total War -spillene så de muligens ville gjøre det frivillig, men etterhvert fant vi ut at det var ganske umulig å skaffe kodere uten penger å tilby så vi vurderte et allerede ferdig system og bruke de medlemmene som hadde kjennskap til PHP og kunne en del om det til å utvikle det systemet slik vi ville ha det. Vi bestemte oss til syvende og sist for joomla.

 

Så kom dagen hvor vi fant ut at det var for få interessenter til å kunne lage en skandinavisk side kun om Total War -spill og vi utvidet oss til å ha som mål å skape en skandinavisk side om alle de i prosjektet sin spillyndlingssjanger, nemlig strategi.

 

Deretter kom tvilen igjen. Ytterst få meldte sin interesse selv når vi utvidet prosjektet, men det var ikke det eneste. Nyhetssystemet joomla var perfekt til å skrive artikler i, men vi fant ut at det har et stort problem. Det er veldig vanskelig å designe det til slik man vil ha det.

 

Dermed dukket igjen ideen opp om at vi skulle lage dette fra grunnen av, rett og slett for å ha et system vi kjenner bedre, som verken har mindre eller flere muligheter enn vi behøver, og som vi kan endre design på, på en enkel og grei måte.

 

Samme dag som vi igjen besluttet og bygge opp fra grunnen av, sa en i prosjektet at han kjente en dansk PHP-koder som var mer enn god nok, han jobber nå med et system til oss og skal ikke ha så mye i betaling om vi blir fornøyd, om vi ikke blir fornøyd, trenger vi ikke betale noe. Vi har forresten sett et par eksempler fra denne dansken og vi ser fortløpende på hvordan systemet utvikler seg, og hittil ser det ikke så verst ut.

 

Men; likevel trenger vi fortsatt PHP -kodere som kan komme med funksjoner vi etterlyser og kjenne til systemet vårt. Og om ikke danskens forsøk blir noe suksess, må vi jo nok en gang ha en PHP -koder mer enn noen gang før.

 

Jeg vil helst ikke gi dere en pekepinn på hva dere eventuelt kan vente dere av penger, eller hva jeg tror vi er villige til å gi, og vil først og fremst vite hva dere, eller tror andre, uavhengige kodere, som f.eks er fra dette forumet vil ha.

Og vi vil også ha en avtale slik at om vi ikke blir fornøyd, skal vi ikke behøve å betale hvertfall hele den avtalte summen. Selvfølgelig har vi da ikke krav på koden til systemet. ;)

 

Håper dette var svar godt.

 

:)

Edited by The Strategy-player

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...