Jump to content
Sign in to follow this  
Howard

Asus og Gigabyte samarbeider

Recommended Posts

Jeg kan ikke helt forstå hvorfor asus vil gjøre dette. Trodde asus klarte seg helt fint selv, og hadde en markedsposisjon som få andre har. I tillegg hadde jeg heller håpet at asus var de med 51% andel, mye på grunn av min forkjærlighet for asus, men også på grunn av markedsposisjonen dems i forhold til spesielt hovedkort.

 

Andres tanker om dette?

Share this post


Link to post
bare de fortsetter med å lage gode hovedkort kan det hete shallabais for meg

6635829[/snapback]

 

Personlig synes jeg det godt kunne vært vanligere med litt mer spesielle hovedkort, litt usikker på om slike store selskap er bra for det.

 

AtW

Share this post


Link to post

Gasus? Blir interessant å se hvilke high-end kort vi vil få nå med dette samarbeidet. :D Begge lager jo flotte kort, må jo bli minst dobbelt så bra... ser fram til hovedkort med enda mer ekstra nips, dilldall og flotte ekstrating. :)

Share this post


Link to post

Jeg mistenker at Asus forblir et eget merke, med sine egne produkt, bortsett fra skjermkort- og hovedkortsegmentet, hvilket de vil produsere i samarbeid med Gigabyte.

Share this post


Link to post

Ja, så lenge det ikke blir forrandringer til det værre. Asus har vært favoritt merket mitt nå i mange år. Og det er liten tvil om at de lager noen av de aller beste hovedkortene der ute. Så jeg håper de klarer å slå sammen alle de kloke hodene og at de ikke ender opp med for mange kokker og masse søl. ;)

Share this post


Link to post

jøss.. :ermm:

 

Jeg har i motsetning til dere andre alltid vært fan av Gigabyte.. har brukt mange av toppmodellene og alltid vært fornøyd. Blir spennede å se hva slags kort dette vil lede til. Noe dårligere vil dem nok hvertfall ikke bli, da asus også har hatt mye spennende :thumbup:

Share this post


Link to post
Personlig synes jeg det godt kunne vært vanligere med litt mer spesielle hovedkort, litt usikker på om slike store selskap er bra for det.

 

Gigabyte er jo kjent for å ha litt spesielle modeller og uvanlige "features". Det har alltid vært deres styrke og jeg tror ikke dette kommer til å påvirke den gode kvaliteten Gigabyte er kjent for å holde. Hvis du leser denne artikkelen på pcstats.com får du hvertfall et inntrykk av hvordan produksjonen foregår i dag. Ganske imponerende spør du meg.

Edited by Judaz

Share this post


Link to post

Først AMD og ATI, nå Asus og Gigabyte. Spennende dette her.

Har lest at kilder i Taiwan mener det er kun et tidspørsmål før MSI eller andre blir tvunget til å alliere seg også. Snart er det ikke flere merker igjen, valget til en ordinær dataentusiast blir vel Intel m/kompani eller AMD m/kompani.

Share this post


Link to post

Dette blir jo VELDIG spennende!

Sisste to (med det jeg har nå) HK har vært GB kort.

Første jeg hadde (K8NXP-SLI) var et herk, kunne nesten ikke klokkes i det heletatt.

Greit det hadde alle de riktige finessene, men hjalp jo ikke så mye når man omtrent ikke fikk noe som helst ut av det. :(

 

Det kortet jeg har nå derimot er et overklollings under!

Har hat cpu oppe i 4.02GHz (268*15) på stock cooler, og oppe i 4.2GHz (280*15) på vann. :dribble:

 

Nå kjører jeg den helt stabil på 3.7GHz (247*15) (luft) og den holder seg på 37C.

Det går jo veldig mye på cpu, men jeg tror faktisk "Turbo jet ®" viftene på hk hjelper en del der også (selv om de bråker ut av en annen verden).

 

Så jeg kan si jeg har blannede meninger om GB, men de har alltid en bra bundle med kortene sine.

 

Håper dette fortsetter med det "nye" firma også. :)

Share this post


Link to post

Nå var jo Ati og AMd et oppkjøp der Ati forsvant. Asus og Gigabyte har jo bare inledet et sammarbeid der dem starta et 3dje selskap som ingen enda vet hva skal gjøre. For alt vi vet kan det jo være dem skal lage komfyrer :D

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...