Gå til innhold

Erfaringer; Pulsklokke Sigma PC 15?


Gjest Slettet+9812398713

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Gjest medlem-105476
Noen som har erfaringer med pulsklokken Sigma PC 15?

 

http://www.xxl.no/xxl_templates/Produkt____41542.aspx

6612617[/snapback]

 

ser grei ut den :)

6637185[/snapback]

 

Til Gridevius: Han spurte ikke om hvordan den så ut, men om noen hadde erfaring med den ....

 

OnTopic: Brodern har en slik Sigma klokke, samme modell, men den noen år gammel. Har prøvd den noen ganger, men det er ganske ubehagelig å ha på pulsbeltet siden det må henge nokså stramt. Sigma sine pulsklokker er jo ganske mye billigere enn f.eks Polar sine, så jeg tror du får det du betaler for--->mer komfort og funksjoner med Polar sine klokker. Men da må du ut med ganske mye mer. Sannsynligvis har Sigma oppgradert teknologien sin, ikke vet jeg ...

 

PS. har prøvd pulsklokka i bilen også, men der funka den ikke :p sikketr pga. vibreringer o.l ...

 

*Edit: vil bare informere om at brodern etter en stund angra på at han ikke kjøpte en klokke med mulighet for overføring av pulsdata til PC så han kan se hvor hardt han hadde trent osv.

Endret av medlem-105476
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9812398713

Ok, takk for heads-up.

Jeg får denne Sigmaen rimeligere enn tilsvarende Polar - selv om Polaren var vesentlig mer snaxy.

 

Tar en avgjørelse i løpet av helgen..

Lenke til kommentar

Eg bruker Polar, og kan da ikke uttale meg direkte om Sigma, men ved første øyenkast ser det rimelig likt ut, bortsett fra at Sigma ser ut til å ha flere funksjoner og er billigere ;)

 

Eg har da Polar F6, og kan vel skryte av den da. Det finnes ikke noe ubehag under bruk hverken fra beltet eller klokka, men nå etter ca 2 år har selve pulsbeltet begynt å få dårlig batteri, så det faller ut innimellom(sjeldent, men kanskje 2-3 ganger pr tur på en dårlig dag). Eg gidder ikke å sjekke prisen på nytt belte da det sikkert er bedre å kjøpe ny. Men da blir det ny Polar :)

 

Eg ville da prøvd både klokke og pulsbelte på i butikken, om du får lov. Selv om det ikke vil være som på en treningsøkt vil det kunne gi enkle pekepinner på hvor "skoen trykker". Dersom den er behagelig ville eg absolutt gått for den.

 

Men så kommer det til funksjoner og bruk. Eg ville absolutt sørget for å skaffe ei pulsklokke med funksjoner rettet mot treningstypen du skal trene. Eg angrer litt der, da eg savner veldig skrittteller. To-tre hundre ekstra på den tiden eg kjøpte den så hadde eg fått klokke som hadde hatt dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...