Gå til innhold

Har jeg blitt pådyttet en demo/returvare?


RogerM

Anbefalte innlegg

Heisann

 

Jeg har nettopp mottatt mitt nye MSI K9N SLI Platinum motherboard, kjøpt fra en av nettbutikkene som presenteres her på HW.no

 

Dog finner jeg det merkelig at esken er levert som tørre pappen, ikke noe forseglende plast rundt esken, ikke noe plombering. Esken har riper og ser ut til "å ha blitt slengt rundt", oppflisede hjørner osv. Selve kortet ser forsåvidt "nytt" ut, men har ripemerker etter skruer i skruehullene, det ene minneslots låsebrakketter var åpne, og kortet er forøvrig dandert med fettede fingeravtrykk rundt omkring.

Tapen som forseglet plastomslaget på selve kortet bar også preg av å ha vært åpnet.

 

Er det normalt å levere et MSI kort i en IKKE-forseglet eske, og er det normalt at kortet har skruemerker og fingeravtrykk? Det kan jo tenkes at kortene er manuellt testet på fabrikk før de leveres, det kan jeg jo ikke utelukke....

 

Alt i alt, jeg forventet at et nytt hovedkort ville bli levert i en plastforseglet eske som beviser at jeg får en NY vare og ikke en demo/retur vare.

 

Tar jeg feil i mine mistanker, eller er det vanlig å levere et NYTT og UBRUKT MSI motherboard uten plastforsegling på esken?

 

Jeg skal ikke nevne nettbutikken jeg handlet hos i denne omgang, først vil jeg forhøre meg om andres erfaringer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilken nettbutikk kjøpte du hovedkortet hos?? Har hørt at dette har skjedd før fra shg.no! Anbefaler deg å be om ett nytt, forseglet, ikke-demovare hovedkort! =) Hvis du er sikkert på at det er demovare og de nekter å gi deg ett skikkelig kort, meld fra til forbruker-ett-eller-annet-jeg-ikke-husker-hva-heter!

Lenke til kommentar
OK, så kan jeg tolke det dit hen at et splitter nytt motherboard altid vil og skal bli levert i en FORSEGLET eske som beviser at det er nytt og ubrukt?

6609527[/snapback]

 

Som vanlig så er ikke selve pappeskene forseglet på noen måte..

Noen kan jo være det, men har ikke handlet hos ørtenhundre fabrikanter for å si det sånn..

Lenke til kommentar

OK, hva med fingeravtrykk, skruemerker og tapen på plastikken rundt selve hovedkortet som tydelig bærer preg av at tapen har vært rippet av og satt på igjen? Tapen var faktisk splittet, så deler av tapen lå igjen i bruddstykker et stykke fra der tapen var satt på plass, slik det ofte blir når man forsøker å rive opp en tape og deretter klistre den på igjen.

Lenke til kommentar

De MSI kortene jeg har hatt har alltid hatt et rundt klistremerke der esken aapnes som ikke gaar ordentlig igjen om det er blitt aapnet en gang. Fingertrykk skal det heller ikke vaere.

 

Hvem kjoepte du hos? Interessant for alle aa faa vite, vet du.

 

Ta kontakt med dem og forklar dette. Husk aa faa penger igjen for tilbakesendingen.

Endret av joebush
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...