Gå til innhold

Den USUNNE slanketråden


Anbefalte innlegg

Vel, vi har en tråd for sunn slakning, men det er det da ikke alle som har tålmodighet til.

 

Veier selv 20 kg for mye, skulle likt å sett de kiloene forsvinne litt kjappt, kaloritelling og sel slags er det ikke alle som har tolmodighet til. Men en ting er sant, i lengden så er det bare fysisk aktivitet som kan hjelpe for å holde vekta.

 

Men så, hvordan gå fort ned i vekt?

Diet som fungerer?

Adkins, Fedon, Cambridge?

Noen som har erfaring med slankeprodukter (tabeletter, pulver o.l.) som faktisk fungerer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

sunt eller usunt.. så tror jeg at den mest effektive måten å gå fort ned i vekt på uansett vil være basert på 2 ting. Trene mye, og spise generellt litt mindre, over flere måltider om dagen..

 

Dietter kan funke.. men du vil uansett ikke merke at kiloene forsvinner Kjappt uten treninga..

 

Det er ihvertfall min mening..

Lenke til kommentar

Et fem ganger om dagen! Men ikke mer enn 2 brødskiver måltidet, eller mindre porsjoner av noe annet! Da får kroppen jevn og fin forbrenning, og du mister etterhvert fett! :)

 

Edit: Prøv så godt du kan å drikk vann til de fleste måltidene, og mellom måltidene!

Endret av Poor Leno
Lenke til kommentar

Har vært litt borti det her!

 

Hvis du ikke er vant til å trene eller å spise sunt, så vil du droppe mange kilo på relativt kort tid om du:

 

1. Spiser minst 6 ganger om dagen, og kun sunt, (middag etter trening, da det er når du har høyest forbrenning) er også viktig med en dag i uken hvor du har lov til å ta deg en sjokolade, og en is, kanskje en pizza, så ikke kroppen din blir for vant til kaninkosten, og så du har en motivasjon, og en dag å glede deg til, ikke bare se langt ut i uendeligheten..

 

2. Trene hver Dag, ikke veldig mye men bli litt svett hvertfall

 

3. Proppe i deg noen slankepiller som du kjøper i nabolandet;) (helst noe som inneholder Ephendrine, hvis det er å oppdrive på lovlig vis fortsatt, mener de selger Ripped Fuel Extreme fortsatt på Twinlab)

 

4. Og viktigst av alt. sett av bestemt tid (2-3 måneder) hvor du bestemmer deg for at du skal leve etter denne kuren her, og du skal ville det selv! må ha en instilling om å klare det, hvis ikke er det bortkastet!

 

Jeg klarte å gå ned fra 85-70 kg på 1 og en halv måned ved å følge den her:D +knallhard trening da!

 

Ps: ikke gi opp, og ikke slutt å tren, og begynn å spis veldig usunt når du er ferdig, da flyr du rett opp igjen!

 

Lykke til!

 

Hadde vært morro å høre resultatet etterpå;)

Lenke til kommentar

*Jeg er lat og skal ha like fin kropp som de som sliter ræven av seg uten å gjøre noe*

 

Det man ender opp med i slike mirakelkurer er en kropp som i 90% av tilfellene ser ut som et dass. Er man ikke interesert å jobbe for noe får man det ikke, tror du vi andre trener oss ihjel uten grunn? Tren og spis sunt eller gi opp med engang.

Endret av Eyvindr
Lenke til kommentar
*Jeg er lat og skal ha like fin kropp som de som sliter ræven av seg uten å gjøre noe*

 

Det man ender opp med i slike mirakelkurer er en kropp som i 90% av tilfellene ser ut som et dass. Er man ikke interesert å jobbe for noe får man det ikke, tror du vi andre trener oss ihjel uten grunn? Tren og spis sunt eller gi opp med engang.

6600945[/snapback]

Word!

 

Faenmeg sant det der. ;)

Lenke til kommentar

Slenger meg på den tråden her, kunne tenke meg å gå ned litt selv. Trener ganske mye (litt daft i ferien da innebandy-laget har ferie), til vanlig 4-5 ganger i uken. Dette er som oftest 50% styke, 50% innebandy (vet ikke helt hva det klassifiseres som... Intervall kanskje?).

 

Det jeg ikke er flink på er å spise riktig. Blir fort litt sjokolade og andre søtsaker i uken dessverre, selv om jeg ikke drikker annet enn vann. Spiser til faste tider, men kanskje ikke ofte nok. Prøver å bli flinkere å ha med meg litt frukt i sekken og slikt, men kan vel bli bedre.

 

Jeg er en kar som er veldig glad i mat, og orker nesten ikke tanken på å spise mat jeg hater i flere uker. Uten å gå på noen spesialdietter, a'la Atkins, hva kan jeg spise som er noenlunde godt, men ikke forferdelig usunt? (Tips: Jeg er veldig glad i pasta, ris, potetmat, kjøttmat, salat, kylling . IKKE glad i: fisk, skalldyr, kokte grønnsaker). Jeg tenker ikke på å bli noe syltynn anorektiker, bare gå ned 15-20 kilo over endel uker.

 

Jeg vet at jeg sannsynligvis ikke kommer til å klare å slutte med sukker "cold turkey", og jeg vil heller ikke gå på noe kur med tabletter og milkshakes og slikt. Jeg er ute etter å endre kostholdet, men det kommer ikke til å gå uten at jeg får noe usunn mat, det innser jeg.

 

Så, bottom line, hvilken usunn mat og i hvilke mengder kan jeg spise med god samvittighet, uten å ødelegge et ellers sunt kosthold?

Lenke til kommentar

Det er mulig å gå fort ned til en ønsket vekt med flere kurer, men hvis du vil holde deg nede finnes det dessverre ingen snarveier. At noen tror det er snarveier er mye av næringsgrunnlaget til TV-Shop.

 

Så lenge energiinntaket er lavere enn energiforbruket går man ned i vekt. Hvis man ikke vil leve på pulvershaker resten av livet, må livsstilen endres. Jeg anbefaler å bli mer oppmerksom på hvor mye energi det er i mye av det unødvendige man dytter i seg. Sjekk f.eks. hvor mye energi det er i en Aunt Mabel's muffin...det er omtrent like mye som en en hel middag!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...