Gå til innhold

Hvordan vokse? Alle kjerringråd er velkommne!


Ozwald

Anbefalte innlegg

Problemet mitt er at jeg er utrolig lav.. Jeg er nå 16 år og er 163 høy..! Har nesten ikke vokst noe det siste året! Så nå begynner jeg å bli desperat :p Jeg antar det er mange kjerringråd på hvordan man skal vokse og jeg er villig til å prøve det aller meste. Noen gode forslag/råd til en liten desperat gutt?

 

 

takk! *knaske frukt*

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Problemet mitt er at jeg er utrolig lav.. Jeg er nå 16 år og er 163 høy..! Har nesten ikke vokst noe det siste året! Så nå begynner jeg å bli desperat :p Jeg antar det er mange kjerringråd på hvordan man skal vokse og jeg er villig til å prøve det aller meste.  Noen gode forslag/råd til en liten desperat gutt?

 

 

takk! *knaske frukt*

6560008[/snapback]

 

mamma pleier å vanne blomstene sine med vann med litt gjødning i..

 

du kan prøve det...

Lenke til kommentar

Drikke mye melk kanskje. Tviler egentlig på at det hjelper stort, men det styrker i alle fall benbygningen og det er jo aldri ille. Jeg ble kalt "kalv" før fordi jeg drakk så hinsides med melk, og jeg har aldri brukket eller alvorlig forstuet noe. Høyden du ender opp med er ganske rent genetisk tror jeg og kan lite gjøres med. Selv er jeg ca 189cm og topper akkurat over faren min. Bestefar var også ganske høy. Og kjæresten min er litt i underkant av 180 (178 kanskje) med flere familiemedlemmer over 190, så det kan bli spennende å se hvor høy sønnen vi en dag får blir. Sikkert fint NBA-materiale. Det fordeler og bakdeler både med å være høy og lav. Vokser du ikke noe mer, så sørg for å gjøre noe praktisk ut av det ;)

Endret av Steffenm
Lenke til kommentar

Vet om flere som knapt hadde begynt å strekke seg da de var på den alderen der, og endre opp med å være normalt høye. I noen få tilfeller kan kortvoksthet skyldes hormonfeil, dette er det fort gjort å finne ut av hos legen. I de aller fleste tilfeller blir man akkurat så høy som genene tilsier.

Lenke til kommentar
Vokser du ikke noe mer, så sørg for å gjøre noe praktisk ut av det ;)

6560048[/snapback]

 

Midget porn? :green:

6560062[/snapback]

 

Mulig, men jeg tror ikke 163cm kvalifiserer som dverg :) Jeg tenkte mer på noe akrobatisk, noe jeg aldri hadde fått til. Joe Eigo-style. Jeg er så stiv i leddene at jeg såvidt klarer å sitte i 90 graders vinkel på gulvet med beina rett ut. Litt ovedrevent, men føler jeg absolutt bør myke meg opp litt noen steder.

Lenke til kommentar

Til ett mer seriøst forslag, vet ikke om du er for gammel men snakk med fastlegen din. Tror det skal finnes ett slags veksthormon som kan øke lengden din med noen centi.... tror han har taushetsplikt så foreldrene dine trenger ikke hvite noe hvis du ønsker dette :hmm:

 

Edit:

Er ikke direkte høy selv med mine 169 ca over havet.... men se hvor det bryr meg :w00t:

Endret av Kameragutten
Lenke til kommentar

Grunnen til mitt problem er rett og slett at det har skjedd mer enn en gang, at jenter ikke er interesert fordi jeg er for lav, noe som er lite kjekt..:p

 

såå.. what can I say? ..gutter:P

 

Og til dere som mener jeg sikkert strekker meg i de neste årene :/ :

Jeg var en av de tilige i puberteten.. noe som gjør det hele mye verre...

 

Crawford:

Ja, bare du er høy nok til at noen vil se på den ;P

 

Takk for alle forslag, tror jeg skal snakke med legen og se hva han sier.

 

Har hørt rykter om at en vokser mest om natten og at kroppen sover bedre om natten enn på dagen.. så God natt!

 

Tar gledelig imot flere forslag!:D

Lenke til kommentar

Øk proteininntaket. Fysisk aktivitet skal visst også stimulere til vekst, som igjen øker produksjonen av hormoner i kroppen, f.eks. testosteron.

 

Om du selv vet at du har en bra kost, og genene sier at du skal være "lav" (Alt er relativt :thumbup: ), så er det bare å ta det som det kommer. Selv begynte jeg ikke å vokse skikkelig før jeg startet å løfte vekter og fikse på kostholdet. Kom jo egentlig ganske sent i puberteten selv, så. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...