Gå til innhold

bærebar skole pc til 9000


Anbefalte innlegg

Acer Aspire 5561WXMi/CenDuo/ATIX1600 virka interesang tror heller det blir den en Tundra 1032X - Intel Centrino 2.0GHz/1024MB/80GB/DVD RW/15.4"/6600 128MB

 

eller er det dumt? har 0 peiling her så...

6508678[/snapback]

Den har kraftigere skjermkort og dobbelkjerneprosessor, så den virker veldig bra til prisen. Batteritiden er også bra.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I og med at du skulle gå M&K annbefaler jeg MAC. Hvis du ønsker og bruke mer penger enn 9000kr, er det null problem og spytte i penger selv! :thumbup: Jeg har vært igjennom bærbar kjøp til meg selv med tilskudd fra hjelpemiddelsentralen :)

Her har du en laptop til kun 8000kr som er meget god! Har den selv, batteriet klarer lett 3 timer ved skriving og noe googling samt MSN :thumbup: Den drar også f.eks Dreamfall, GTA SA, NFS MW på fult (Intel GMA900), solid, bluetooth, nok HD plass, funker bra til videoredigering (Brukt til det på Elektro GK). Skjermen er meget god, sterk i lysstyrken, kontrastbelegg. Denne maskinen annbefales på det varmeste! :thumbup:

Endret av Medion
Lenke til kommentar

sitter da igjen med 3 alternativer

 

1. http://www.siba.no/index.aspx?identifier=NO24321&SiteId=no

 

2. http://www.psdata.no/ps.asp?it=128676

 

3. http://www.mpx.no/aspx/loginVnet.aspx?Retu...67882&__redir=1

 

hvilken av de burde jeg gå for. kan klare og spytte inn den ekstra tusenlappen på den siste. skulle få windows av pappa uansett så der er windows instalert så da tar vell han og betaler den.

 

takk for hjelpen hitill

Lenke til kommentar

Ver forsiktig med vekt og størrelse når du kjøper børbar pc. Blir den for stor og tung så ender du kanskje opp med at du ikke gidder å ta den med deg.

 

På en annen side så bør du kanskje se nøye på skjerm kvaliteten siden du vil drive med bilde behandling.

 

Jo større skjermen er jo større blir pc-en og batteri levetiden blir mindre.

Lenke til kommentar

Jeg har selv gått media og komunikasjon, og jeg vil anbefale deg å legge mest vekt på CPUkraft, minne (spes med tanke på photoshopping osv) og diskstørrelse/hastighet. Det skader jo ikke å ha en kurrant skjerm heller.... litt kjedelig å lage en fet collage eller lage en avis-side, så blir fargene helt feil på printen/trykken.

 

Skjermkort i denne sammenhengen er relativt uvesentlig.

Lenke til kommentar
jeg sikler egentlig veldig på den her http://www.mpx.no/aspx/loginVnet.aspx?Retu...67882&__redir=1

6515450[/snapback]

 

Inrømmer at den ser fristende ut . Personlig har jeg kjøpt PSData Tundra 1032 - på grunn av pris og CPU kraft . Det skal sies at ACER `en har et bra skjermkort , mye minne og harddisk plass. Selv om den er Dualcore er CPU bare 1,6 , noe jeg synes er lavt , og batterikapasitet er ca 1 time kortere enn Tundraen . Jeg verdsetter batterikapasitet og støy , og vet ikke hvordan ACER PC `en er på støy .

Lenke til kommentar

Et lite innspill fra en helt annen vinkel:

 

Hvis du skal ha den med deg fram og tilbake til skolen i all slags vær så kan det være nyttig med slik forsikring som du får på Elkjøp/Siba.

Det er fort gjordt at noe skjer på veien.

 

Går du ned på Elkjøp med brevet og forteller at dette er det du har og du vil ha best mulig for den prisen så hender det at du får litt ekstra god pris sånn at du akkurat kommer under. Det skjedde hvertfall med en 14-åring som jeg var teknisk PC-ekspert for.

Endret av Chrichton
Lenke til kommentar
hmm skjeptisk :p elkjøp hmm: jaja

6519867[/snapback]

 

Jeg driver ett multimedia enkeltmannsforetak. Da jeg startet opp tittet jeg rundt etter en laptop. Så plutselig endag var jeg innom elkjøp og så en Toshiba med en skjerm jeg aldri hadde sett maken til.

 

Du ser flere av de nå. men for 2 år siden var det den eneste der ute. Jeg kjøpte den og har gitt mang en kunde hakeslepp og fått misunnelig øyne.

 

Maskinen har jeg drasset frem og tilbake til kontorer og kundemøter i over 2 år og det eneste som har gått galt med den er at lyset gikk på skjermen. Det reparerte de gratis på reklamasjon. Den ble også før det hadde gått 2 år sendt inn på ekspress rens for den gikk varm.

 

Siden disse tingene ble fikset uten ett pip regner jeg det som MEGET god kundeservice og normalt vedlikehold.

 

Så lenge du vet hva du kjøper og vil ha, er PCene på elkjøp helt fine! Pluss du vet hva du får siden du har sett den og kjent på den.

 

Da jeg måtte bytte ut den maskinen gikk jeg for en DELL XPS, men det var fordi Toshiba og Elkjøp ikke hadde en maskin som kunne matche den i ytelse.

 

Du har også fått veldig mange råd om en hel del maskiner her. I praksis kan du spekulere og lure i all evighet siden det kommer nye maskiner hele tiden. Men på ett eller annet tidspunkt må du bare kjøpe. Hvis ikke tror jeg du vil utvikle denne tråden til å bli en intetsigende "generell tråd om bærbare PC på stramt budsjett". Og da er man ikke så motivert til å hjelpe deg heller siden tidligere råd blir ignorert.

 

AKIRA

Endret av AKIRAx24
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...