Gå til innhold

Musikkafeen | Diskuter all slags musikk!


Arve Systad

Anbefalte innlegg

Høres bra ut :) Her er muligens den aller beste låta av The Cure, nei. En av de beste låtene, er umulig å velge "den beste". Er fra Seventeen Seconds, så nå vet du litt hva du kan forvente deg.

 

The Cure - A Forest

Blir nesten litt urettferdig å legge ut en YouTube-video, da mye av bassen forsvinner. Det er nettopp den pulserende bassen som gjør størstedelen av A Forest.

 

I det hele tatt er bassen nøkkelen til mye av musikken til The Cure. Jeg rangerer Simon Gallup som en av de beste bassistene i popmusikken, pga. måten han har klart å bli en bærevegg i soundet til The Cure gjennom sine enkle, men hypnotiske basslinjer. Simon Gallup, Peter Hook, Paul Simonon, John Entwhistle, John Paul Jones, kanskje Flea, selv om den funkslappinga hans ikke er så veldig rock'n'roll :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Bob Dylan er helt fantastisk! En av tidenes artister?
Han er #1 på solo-artister for min del. Den største solo-artisten ever. Bare hør på Highway 61 Revisited, The Freewheelin' Bob Dylan og The Times They Are a-Changin' fra 60-tallet samt Desire fra 1976. Noen av tidenes albumer. Og han har ikke vært så dårlig de siste tredve åra heller. Time Out Of Mind fra 1997 f. eks, er veldig bra.

Cyph mener: Hurricane fra Desire er kanskje tidenes låt.

Får nok en #1 fra meg også. #1 når det gjelder band gis Pink Floyd.

Hurricane er absolutt en fantastisk låt, en av favorittene. 1 favoritt klarer jeg ikke velge.

Pink Floyd er søren meg mitt favorittband også. :)
Lenke til kommentar

Da kan Arcade Fire-fansen glede seg. Det vil komme et album i mai, og en singel er forventet i mars/april. Kanskje allerede nå i februar.

 

Håper på at de kommer til å spille på Øya i år, hadde vært perfekt om de avslutta en dag på Øya-festivalen på den store scena en kveld. Husker konserten dems i Oslo i 2008, den var kjempebra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...