Gå til innhold

NAS og torrents?


Anbefalte innlegg

Igår fikk jeg Synology DS-106e fra komplett. Boksen virker helt genial, men det er bare et stort problem. Det virker ikke som om jeg har mulighet til å laste opp når jeg laster ned med torrents. Jeg er helt avhengig av å laste opp ellers går det hardt utover ratio'en min. I natt lastet jeg ned en film på 10 GB uten at en byte ble lastet opp. Noen som kjenner til dette problemet?

 

Er det i så fall noen som vet om noen gode NAS løsninger til torrents bruk?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du har lest forumets retningslinjer, så ville du ha visst at det ikke er lov med diskusjoner som kan føre til brudd på åndsverksloven. Det er nesten helt tydelig at det dreier seg om ulovlige torrentsider, da du nevner ratio (det er fullt mulig at du har satt opp en egen BitTorrent-tracker, med kun lovlig materiale, som fører ratio, men sannsynligheten for dette er utrolig liten.)

 

Derfor tviler jeg på at du vil få noe ordentlig svar her.

Endret av Agressive
Lenke til kommentar

Jeg bøyer meg i støvet for det du sier her, Agressive. Kopiering av kopibeskyttet data er ikke lov. Men det jeg ville fram til med min post, var egentlig bare et punkt i manualen til DS-106e. BT-tjenesten til Synology produkter er en lovlig tjeneste, og det var bare en diskusjon rundt den jeg egentlig ville. Hva folk tilslutt gjør med en lovlig tjeneste vet ikke jeg, men jeg skjønner hva du sier, Agressive.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...