Gå til innhold

"The Unholy Alliance" - Noen som skal?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
De som mener Slayer ikke har melodi kan sette på Seasons in the Abyss. Episk er bare forordet.

7300728[/snapback]

Hurra, Slayer har en melodisk sang

7300737[/snapback]

 

Det var bare et eksempel frekkas. Skal du ha fler eller, kan ramse opp jeg, hvis du vil da?

7300748[/snapback]

 

Neida, det er ikke nødvendig ;)

 

Vet jeg virker trangsynt og innsverva, men synes bare ikke Slayer er så bra.

Lenke til kommentar

Thine eyes vokalisten så ganske gæærn ut der han sto å gurgla utover p

publikum:P, ikke såå bra musikk syns jeg...

 

Men alle de andre banda var dritbra, fikk ikke med meg så mye av slayer :\ (hadde med ei som besvimte midt i klynga... måtte løfte hu ut og sette oss ned)

 

In flames var de beste, uten tvil! for min del hvertfall, de rocka så hardt!

Det tok av når de fyrte opp pinball map \m/ masse hopping og skubbing :p

 

De headbanga i takt, kult å se på :D

Lenke til kommentar

Var der i går, og jeg må si med hånda på hjertet at det var noe av det råeste jeg har vært med på. Thine eyes bleed var nok så som så, men greit nok. LoG var ganske fett. Jeg har likt COB ganske lenge, og har alltid hatt lyst til å se de, så det var noe spesielt da jeg så de entre scena. Downfall tok helt av for meg i alle fall =) In Flames var helt vilt det og, Cloud Connected var morro :D Men Slayer var nok det feteste. Da var jeg nesten i ekstase. Men måtte dessverre dra rett etter South of Heaven for å rekke toget hjem :/

Lenke til kommentar

Jeg var der også igår. Måtte ta tog fra Kvinesdal helt til Oslo dvs. ca 6-7 timer, men det var verdt det!

 

Thine Eyes Bleed: Dette bandet overasket med sinnsykt. Hadde ikke hørt så veldig mye om det, og vurderte å skippe det, og heller komme litt senere, men heldigvis gikk jeg å hørte de spille. Syns musikk var fet, og minnet litt om Lamb of God i stilen, så de likte jeg veldig godt.

Lamb of God: Det var disse jeg kom for å se mainly. Ble hvertfall ikke skuffet her nei. Full trøkk hele tiden. Når de startet med Ruin, fikk jeg frysninger. Helt konge! Et annet høydepunkt var Redneck, rå låt og bra trøkk! :D

 

Children of Bodom: Hadde forventet mer, og ble litt skuffet. Har ikke så mye mer å si utover det.

In Flames: Valgte råe låter og hadde bra trøkk. Og de spilte favoritt sangen min "Only for the Weak". :love: Bra trøkk gjennom alle sangene, helt konge det også. Det jeg syns var dårlig var lyden. Solo guitaren ble borte i alle andre lyder, så når gitaristen skulle ta solo, hørtes den nesten ikke + lydmixeren slengte på en ekko lyd på vokalen som ikke passet en plass.

 

Slayer: Rått som faen! :p Ellers merka jeg at Slayer var mye mer "skilled" enn de andre bandene på scene. Med det mener jeg ikke hvor bra musikken var eller hvordan de behandlet instrumentene sine, men hvordan de kjørte mange sanger i ett, og improviserte hele tiden. Prosjektoren som viste bilder bak på scene var med og forsterket hele utrykket og det likte jeg veldig godt.

 

Alt i alt er jeg storfornøyd med konserten. Bra trøkk fra både publikum og bands! :D

Endret av Kjobben
Lenke til kommentar

Masmasmas, black metal har heller ikke melodi, death metal er tullball, thrash er for tøser, power er feita og nu metal is the shit lizm!

 

En kompis av meg som var der er sikkert tidenes CoB fan, han sa selv at opptredenen til CoB sugde hensynsløst. Han har aldri likt Slayer heller, men digget den konserten.

 

Og ka faen er melodi folkens? Tror noen har misforstått det ordet veldig mye, å påstå at Slayer ikke har melodi blir vel litt dumt?

 

Melodi: Sangbar avsluttet tonerekke.

 

Kekk, hvis ikke jeg husker feil var vi no endel som sang med på Slayer.

Lenke til kommentar

Utrolig kjipt at jeg ikke fikk kommet meg til Oslo.

Var jo bare snakk om prioriteringer, men skyldes at ingen kjente kunne, og da blir det liksom ikke det samme å reise 6 timer hver vei...

 

Og nå utsetter jeg meg selv for den lidelsen det er å lese i denne tråden om hvor kult det har vært, hehe. Bra at alle hadde det hyggelig - selv om det er blitt en del teite Fanboy-diskusjoner. De fire jeg nevner under er alle meget bra band, selv om de tilhører (nesten i hvertfall) 4 forskjellige sjangere innenfor metal.

 

Personlig digger jeg In Flames, Lamb of God og det gode gamle til Children of Bodom. I tillegg har sett In Flames på Quart og Hultsfredfestivalen 06 og Slayer på Hultsfredfestivalen 06.

 

Det som gjør at jeg føler jeg gikk glipp av noe stort på onsdag er:

 

1. Lamb of God - Digger alt de har gitt ut, og skulle gjerne sett de live!

2. In Flames - Utrolig bra materiale, og fantastiske live - bra «kontakt» med publikum - var en av de beste konsertene på Hultsfred 06! Synd jeg ikke fikk sett dem igjen.

3. Children of Bodom - Hørte mye på dem før, og alltid likt det gamle materiale dems, det nye har jeg ikke hørt så mye på Har hørt mye på livealbumet dems fra Tokyo og det rocker noe villt! Så skulle gjerne sett de live selv.

4. Slayer - Har ikke hørt så mye på de faktisk, men liker f.eks. «Bloodline» - dessverre synes jeg de er (blitt?) litt «kjedelig» live, men det er sikkert bare meg som ikke er gammel nok for disse gutta (er bare 24).

 

(Håper jeg får med meg fremtidige konserter)

Lenke til kommentar

Hmm, vel nå har jeg ikke hørt mye av CoB live men det jeg har hørt på plate er så kjedelelig og sterilt at det halve kunne vært nok, er ingen In Flames fan heller men de har en smule mer interesant musikk enn CoB. Å sammenligne Slayer med noen av de banda som stod på den scenen der blir meget feil. Å påstå at Slayer ikke er musikalske er helt på viddene.

 

Kerry og King er tidenes mest tighte gitarister, rifferene dem mekker er utenfor alle grenser, de er ingen som kan lage trash metal idag uten at dem på en eller annen måte kopierer Slayer. Tom Araya har blitt slappere på vokalen på sine eldre dager men han er fortsatt kongen av trash vokal spør du meg. Noen som har hørt Hetfield sin vokal de siste 15 årene?

 

Og til han som kritiserte Araya for gitarspillingen, jaja er vel å bra det siden han faktisk spiller bass. Når du engang ikke får med deg en såpass åpenlys detalj så er du vel ganske full eller bare rett å slett har bestemt deg for at det er dårlig på forhånd. Du skryter av front mannen i CoB og alt dem gjør så bra teknisk, men en detalj som at front mannen i Slayer spiller Bass og ikke gitar får du ikke med deg, da er det noe som skurrer.

 

Tekstene til Slayer er faktisk utrolig bra, dem tar opp tema som andre helst vil glemme og tar dem opp ifra et synspunk folk helst ikke vil sette seg inn i. Provoserende ja, men det er poenget også.

 

Å du sier at du liker Black Metal osv, nå er det vel sånn at dem som spiller black metal idag alle er store Slayer fans, dem tar også mye fra Slayer på mange områder uten å kopiere dem.

 

Jeg ble bare litt irritert når jeg ser en som digger CoB og "teknikk" ikke ser eller hører hva Slayer gjør for noe, dem har en av tidenes beste tekniske trommis, dem har de tighteste gitaristene på planeten og en bassist som følger det hele på en utmerket måte samtidig som han raser avgårde på vokalen. Siden du er så opptatt av teknikk osv, prøv å spill bass til sånn musikk samtidig som du synger.

Endret av ChrchBrnr
Lenke til kommentar

Grusefeit konsert! Kom litt inn i settet til LoG, var ganske fett egentlig. CoB var kjedelig til tusen, aldri vært no fan av dei heller. Gjekk inn i klynga rett før In Flames skulle på. Var litt kult det og, Only for the Weak eigde! Slayer var soleklart høgdepunkt! Infridde som bare det, litt minus pga. lydmix. Men stemningen var på topp, max headbanging og fantastisk setlist.

Nokon som såg han blonde med langt hår, bar overkropp og giga Slayer tatoo på ryggen? Haha, genialt!

Lenke til kommentar

Jeg er ikke noen sværing selv, så jeg pleier å stå en 5-6 rader bakover fra det fremste kaoset. Der er lyden alltid best, helt fremst hører du jo like mye lyden fra scene-monitorene som PA-anlegget. Du mister også hele effekten med PA-systemet som peker utover mot salen flere meter over hodet ditt.

 

Pluss at det alltid er masse idioter som må bølle og dytte alt de orker, så flere hundre folk nesten ramler samtidig. Det er altfor slitsomt å stå så langt frem, man får ikke med seg musikken, må jo bare stå og slåss og kveles.

 

Enda værre er det med idiotene som skal crowdsurfe, jævlig fett å få en støvel i bakhodet bakfra, ja..

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Sto helt fremst(andre rekke), flyttet meg ikke en meter iløpet av Slayer.... I am special....

 

Ingen som er enig med meg at Araya sin vokal blir bare bedre med årene? Mandotory Suicide har aldri bitt så jævlig av seg på cd for å si det sånn.

 

Du har ikke mye å stille opp med hvis du er tynn og er 150cm helt foran ved slayer.

Hadde grini på nåsan da jeg og ;P

7303519[/snapback]

 

Var jo hvertfall ikke det som er poenget mitt. Hvis man er en liten mink så tilbringer man ikke tid helt fremme på en Slayer konsert. Da kan man heller forholde seg lenger bak.

Endret av Eyvindr
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...