Gå til innhold

"The Unholy Alliance" - Noen som skal?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
For min del var dette en meget god konsert =)

Setter opp rating for bandene:

 

Thine Eyes Bleed = 7\10 (Helt fin start på kvelden)

Lamb of God = 9\10 (Ble jævlig overrasket her,helt knall fra start til slutt)

Children Of Bodom = 8\10 (hate me! og sixpounder fantastiske, men noe som manglet)

In Flames = 8\10 (etter en knall start med mange gode sanger så daffet det litt av på slutten (etter graveyard)

Slayer = 10\10 (Helt sinnsjuk hvordan disse avsluttet kvelden,alle sangene var en nytelse fra start til slutt)

 

Alt i alt en fin kveld.....total 9 av 10!

 

Håper på Unholy Alliance Part 3 en gang i fremtiden =)

7296260[/snapback]

 

Graveland er det, din snik.

Lenke til kommentar

Dette var en vill konsert!

 

Thine Eyes Bleed hadde en del kult, men mye som var litt for likt Slayer (6/10)

 

Lamb Of god var veldig bra, jeg ble positivt overrasket. Spesielt den siste sangen de spilte kicka ass! (7/10)

 

Bodom var utrolig råe live, men de hadde litt dårlig lyd, iallefall fra der jeg sto. Men mester Laiho var utrolig med sine gitarkunster! (9/10)

 

In Flames var også utrolig bra live, og lagde en utrolig stemning, og sinnsykt kult at hele publikum tok av helt på Only For The Weak, The Quiet Place, osv. De hadde også en litt annen setliste enn den i Milano, men denne var om mulig bedre (9/10)

 

Også, kveldens høydepunkt, Slayer: Slayer var helt ekstremt bra live, dette var en av de kuleste liveoptredenene jeg har sett! De gjorde ikke mye ut av sceneshow eller noe sånt shit, det var bare en ekstremenergi som var der under hele konserten, og klinte til med en enda heftigere setliste enn den anonserte! Sanger som Chemical Warfare, Jihad og Mind Control var sanger som overrasket, og jeg kjente gåsehuden på kroppen da Tom presenterte Dead Skin Mask: "Enough, of this death and destruction, now we are going to play a love song for you, i'ts about a guy named Ed"

 

Dette var bare en ekstremt bra konsert, alt fra sceneriggen (Jeff og Kerrys forsterkere var satt opp som et antikors på hver side av scenen) til filmsnuttene i bakgrunnen var agressivt perfekt. (10/10)

Lenke til kommentar

Thine Eyes Bleed: grei metal, men dårlig vokal og hadde heller ikke noen spesielt fete sanger (5/10)

 

Lamb Of God: Overrasket vel ikke så mye, fordi flere i denne tråden har sagt at de var rå...Det syns jeg faenmeg stemte godt (8/10)

 

Children Of Bodom: liker i utgangspunktet ikke bodom noe særlig, og jeg kan ikke si at jeg ble frelst :p (7/10)

 

In Flames: Jeg likte jo In Flames godt før jeg dro på konserten, men syns det var jævla fett (spesielt: Only for the Weak, Cloud Connected og Take This Life og et par til...) (9/10)

 

Slayer: hva skal man si? (bortsett fra at de EIDE) South of Heaven var jævlig digg :thumbup: (10,5/10)

 

Generelt: Mye moro for penga...Det varte lenge, og jeg tror Iron Maiden kommer til å skuffe meg på mandag ;) (10/10)

Lenke til kommentar
Men for stressende, så jeg stakk etter et par tre Slayer låter.

7295942[/snapback]

 

Du kødder? Hmm, la meg se hva du gikk glipp av iflg setlista, Dead Skin Mask, Mandatory Suicide, Seasons in the Abyss, Raining Blood, Angel of Death....så gikk du!? Herregud, det der er jo blasfemisk.

7297392[/snapback]

 

Jeg skjønner egentlig -Nyhus- veldig godt jeg. IMO blir Slayer for "umusikalsk" på en måte. Eneste som er fett med Slayer er trommisen, og kanskje litt med gitarspillinga, men ellers syns jeg vokalisten blir for bråkete. (Jeg hører på en god del Black Metal, så jeg er ingen pingle når det gjelder røffe vokaler, så det er sagt. ; )) Resten av hele konserten var konge, gleder meg til neste gang In Flames / Children of Bodom / Lamb of God kommer til Oslo. =)

Lenke til kommentar
Men for stressende, så jeg stakk etter et par tre Slayer låter.

7295942[/snapback]

 

Du kødder? Hmm, la meg se hva du gikk glipp av iflg setlista, Dead Skin Mask, Mandatory Suicide, Seasons in the Abyss, Raining Blood, Angel of Death....så gikk du!? Herregud, det der er jo blasfemisk.

7297392[/snapback]

 

Jeg skjønner egentlig -Nyhus- veldig godt jeg. IMO blir Slayer for "umusikalsk" på en måte. Eneste som er fett med Slayer er trommisen, og kanskje litt med gitarspillinga, men ellers syns jeg vokalisten blir for bråkete. (Jeg hører på en god del Black Metal, så jeg er ingen pingle når det gjelder røffe vokaler, så det er sagt. ; )) Resten av hele konserten var konge, gleder meg til neste gang In Flames / Children of Bodom / Lamb of God kommer til Oslo. =)

7297453[/snapback]

 

Hva mener du med umusikalsk? Har du bare hørt Reign in Blood eller? På South of Heaven og Seasons in the Abyss er sangene mye mer lengre og mer Metallica med melodi etc.

Lenke til kommentar

Når man står helt foran røska Slayer noe helt inni granskauen. Kerry som står rett foran oss og riffer så det river i kroppen!

 

Jeg vil bedømme bandene slik.

 

Thine Eyes Bleed : Hadde såvidt kommet inn fra den altfor lange køen utenfor og fikk akkurat sett noen T-skjorter før de begynte å spille, de var såpass bra at jeg kom inn i headbanginga og var klar for LoG, så jeg gir de, på tross av at de spilte to sanger (?), 7/10

 

Lamb of God : Lamb of God overraska, jeg synes at LoG blir stressende i lengden og hører bare i korte doser, men nå var det røft og bra gjennom hele økta. Merka ikke at de kom på scenen engang, men vips så ble kvaliteten på musikken mye bedre :wee: Lamb of God var også mye mer karismatiske overfor publikummet og fikk oss med på skikkelig headbanging. Jeg gir de 9/10

 

Children of Bodom : Alexi var minst like god som vokalisten i LoG til å få med publikummet, og det var nå konserten tok av for alvor. Hele konserten eide, og gitararbeidet til Alexi satt som et skudd. 9/10 til CoB også.

 

In Flames : In Flames var bedre enn forventet. Hadde hørt noe om at de var litt "meh" live, men det stemte ikke i det hele tatt. In Flames var veldig gode, og stemningen ble bare enda bedre, vi fikk rimelig miserable plasser akkurat til IF men det gjorde intet. 9/10

 

Slayer : Etter In Flames var det masse folk som gikk i butikken, så vips, der kom man seg hele veien opp til første rad og venta i en halvtime, mens scenearbeidere gikk og riffet det samme riffet hele tiden. Men så kom Slayer og tilstandene ble helt kaotiske, på det verste kunne man løfte begge beina opp av bakken og holdes oppe av de som presset seg mot deg. Og the tok helt av etter Dead Skin Mask, selv om War Ensemble og Seasons in the Abyss var gøy (fordi man kunne litt av tekstene), og Tom introduserte Dead Skin Mask på en mesterlig måte, som nevnt tidligere, og jeg var bare opptatt med å rope GEIN! og DEEEEAD! også var det å synge videre når sangen begynte. Angel of Death var gøy, og volumet ble bare enda bedre når jeg tok ut en øreplugg (som gjorde vondt). Publikummet helt framme var så utrolig med på notene og det som hadde toppa kvelden var om jeg hadde klart å fange det plekteret som Kerry kasta. Damnit. Soleklar 10/10 kan ikke bli bedre.

Lenke til kommentar

Jeg synes Slayer var en sikkelig nedtur!! Jeg gikk etter bare noen fø låter :thumbdown: Liker ikke musikken dems, men derimot In Flames og Children of Bodom var helt vilt bra. :cool: Gleder meg til det kommer flere konserter :yes:

 

In Flames <3

Endret av AboH
Lenke til kommentar

Thine Eyes Bleed = 3\10 - Får 3 siden det gikk ann å ha i bakgrunnen mens jeg drakk øl.

Lamb of God = 3\10 Samme som over.

Children Of Bodom = 0\10 - Værste mølet jeg har vært med på, forferdelig synthpop med en mongo frontmann som har kun et talent, si motherfucker veldig mange ganger etter hverandre.

In Flames = 8\10 Veldig bra konsert for min del, likte det jeg så og hørte veldig godt.

Slayer = 19\10 Får ikke 20/10 siden det var et problem med lyden i gitaren til Hanneman. Jeg kan ikke måle det opp med andre konserter av Slayer, men jeg kan måle det opp med alle andre konserter jeg har vært på, og Slayer regjerer den listen.

Lenke til kommentar

"Children Of Bodom = 0\10 - Værste mølet jeg har vært med på, forferdelig synthpop med en mongo frontmann som har kun et talent, si motherfucker veldig mange ganger etter hverandre."

 

Så du har vel ikke lagt merke til den fantastiske gitarteknikken han har? Neivel. Han vokalisten i Slayer er den mest mongoloide vokalisten jeg noensinne har vært borti. Det eneste han greier er å synge de tekstene Slayer har så raskt at man ikke skjønner en jævla dritt pluss at han greier å slå på strengene på sin gitar. Ikke noe mer. Alexi Laiho spiller sinnsykt bra og han synger ganske bra og. CoB sine låter har gode tekster, fet spilling og er utrolig fengende. Slayer er jo faen imeg ikke noe annet enn dritt som renner ut av kjeften på vokalisten, kjedelig spilling og generelt dårlig sanger, og sist men ikke minst opp-ned kors og tyske soldater (har ikke helt fått med meg poenget.. hva faen er så stilig med tyske soldater som marsjerer?).. Vel vel, var bra at det var noe i bakgrunden sånn at man ikke sovnet under Slayer delen da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...