Gå til innhold

TES: Oblivion kræsjer ofte.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg har et STORT problem. hver gang jeg skal " fast travle" detter jeg ut av spillet og kommer til skrivebordet.

 

er det bare til og laste ned den packen da elle ?

 

hvordan fynker denne packen ??

6344400[/snapback]

 

Den packen du snakker om, regner med du egentlig refererte til patchen?

 

I så fall kan patchen hjelpe på en del av problemene som finnes i Oblivion

Lenke til kommentar

Jeg har et lignende problem,men det oppstår etter 30 min +. Det skjer når jeg bruker quicksave. Da blir jeg kastet tilbake til desktop med en mld om at Oblivion har utført en ulovlig operasjon. Dette skjer idet jeg trykker Save,så savefila blir korrupt og ubrukelig. Noen som aner hvorfor dette skjer? Jeg har patchet.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Den patchen virker, hadde samme problemet, og det hjalp for meg!

6315957[/snapback]

 

Ikke for meg. :(

Hos meg klikker spillet hele tiden nå. Det er omtrent hver gang spillet lastes (når jeg åpner en dør inn til et hus, f.eks). Ved lagring skjer dette også (først bare ved quicksave, nå ved fullsave også) Jeg har gitt opp spillet helt. Tragiske saker. Jeg har kjøpt CE, og har ventet umenneskelig lenge på patchen. Når den først kommer, fikser den INGEN TING. Spillet mitt er helt uspillelig nå. Det er ikke sånn "klikker hvert 10. minutt", det klikker som oftest innen det første minuttet med spilletid. Dårlig gjort, synes jeg. :cry:

 

EDIT: Jeg har prøvd ALT. Med mods, uten mods. Med tweaks, uten tweaks. Med patch, uten patch. Med crack, uten crack (har det jo originalt, så selvsagt kan jeg spille uten crack). Reinstall gjør heller ingen ting. Jeg har prøvds å avinstallere, for så å slette alt i mappa. Fungerer ikke. Ingen ting fungerer. HVORFOR er det ALLTID jeg som skal ha slike problemer? :wallbash:

 

Det snodige er at spillet ikke var slik før. Det var helt fint, så utviklet det seg etter hvert. Spillet begynte å ramle ut til skrivebordet ved enkelte quicksavinger. Så ble det verre. Da ramlet det ut selv når jeg tok vanlige fullsaves. Nå ramler det ut ved enhver anledning, egentlig. Et enda større problem er jo det at når jeg lagrer, og spillet klikker. Så blir den lagrede filen korrupt. En kan jo se for seg hvor irriterende det er når quicksave-filer, som lagres over hverandre, blir korrupte, og jeg må starte flere timer tilbake!

 

Jaja, dette ahr ikke så mye å si akkurat nå. For tiden fungerer ikke spillet i det hele tatt, så. Desverre. Et fint spill, hadde det ikke vært for tidenes mest forbanna irriterende bug EVER.

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...