Gå til innhold

Program til å sende store filer.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bruk f.eks Bulletproof FTP server (kun et eksempel da det er denne jeg har brukt, finnes sikkert mange like gode der ute).

 

Det den da gjør er å sette opp en server med din IP-adresse. Deretter må du gi han du vil skal ha filen(e) et brukernavn og passord. Gi ham dem rettighetene du ønsker, han logger seg på med det brukernavnet og passordet du gav han via en FTP-klient og dersom du ikke laster NED internett samtidig, vil overføringa som regel maxxe din "ut" hastighet.

 

Sjangsen for at noen skal kunne snappe opp denne er minimal. Med mindre du er fiende med klassas største nerd som overvåker deg 24/7.

Lenke til kommentar

Prøv Pando. Det er fortsatt i beta, og krever at mottager også har pando, men man kan sende filer på opptil 1 GB til andre. Om du skal sende større filer bruker du bare Winrar for å dele dem opp.

 

Jeg har brukt det en stund nå og er kjempefornøyd. Etter ca 20 uploads til kompiser har jeg fortsatt ikke hatt noen broken uploads.

Det programmet gjør er å "pakke" filen/filene du skal sende i et pando-format. Deretter laster du opp filene til pando, og kompisene dine kan laste ned fila når de får linken i mailen programmet sender.

 

(Det programmet gjør også fildeling mulig, uten at noen kan sjekke hva dere sender.)

 

:thumbup:

Endret av T-Solberg
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...