Gå til innhold

Filmer du ALDRI vil se igjen!


Anbefalte innlegg

Som alltid: Boka er bedre.

 

Boka er vel som regel bedre grunnet leseren/titterens opplevelse av bokas univers.

Har leseren et veldig godt forhold til boka vil forventningene til filmen ganske ofte være skyhøye, og dermed urettferdige med tanke på at en film aldri vil ha kapasitèt til å være like utfyllende som en god bok, man får rett og slett flere inntrykk av en bok (generelt sett).

 

For ikke å glemme at folk har egne bilder av bøkenes historier i hodet slik de ser for seg hvordan den er, skulle ikke den stemme overhodet med regissørens vil skuffelsen gå over til irritasjon, noe som jo i og for seg er ganske urettferdig da også regissøren har en opplevelse av boka (forhåpentligvis).

LOTR-bøkene var dårligere enn filmene, fordi filmene varte kortere. (men føltes bra lange ut likevel)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har man hørt det også. Det eneste filmen jeg har vært borti som er bedre enn boken er "The Ghost Writer" siden boken skuffet og var alt for kort. LOTR-filmene manglet mange scener som fra boken som kunne ha hevet nivået på filmen, men da hadde vi nok trengt en til film.

 

Edit: Hadde vist skapt en ny filmtrilogi.

Endret av Runarbs
Lenke til kommentar

Piranha 3D ... vet ikke helt hvorfor jeg leide den, men følte at jeg måtte. Og jeg ser ikke på slike filmer som gode uansett, plottet i slike filmer er jo silketynt så derfor ser jeg på slike filmer som komedier (da de for det første er ganske like, og det er alltid noe... komisk som må skje med hovedpersonene) og ikke som skrekk/thriller.

Lenke til kommentar

127 hours. Begynnelsen var helt ok, men så ble det veldig kjedelig.. :dontgetit: Venta liksom på at noe skulle skje helt til slutten av filmen.

 

Du tuller? hva forventet du mere en det som skjedde? han skulle få magiske krefter og begynne og fly?

Det samme lurer jeg på. Synes filmen var kanon bra og burde vel overhode ikke nevnes i en tråd som dette.

 

The Mist; Sucky sucky suuucckky film. Har vel mye med at jeg synes at 'Thomas Jane' er like sucky skuespiller på lik linje på hvor sucky filmen var. Dårlig manus og alt.

Endret av -Léon-
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...