Gå til innhold

Bones: bra eller dårlig?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har sett hele sessong 1, i alle fall det som har blitt publisert på høyst uoffisielt vis. Jeg ser frem til neste sessong, selv om ikke alle jeg har rekruttert er enig med meg. Det er sikkert en ganske sær serie, men jeg likte den vitenskapelige delen av den, sveiset sammen med , i mine øyne, kurante skuespillere, og til dels ganske troverdige karakterer.

 

Så, et godt substitutt, i mine øyne.

Lenke til kommentar

Hvis du skal ha en erstatter for PB så tror jeg ikke Bones er serien du leiter etter, men det er en god serie det jeg har foreløpig sett.

 

Var spent på å se hvordan David Boreanaz ville gjøre det i en annen figur enn "Angel" og vil si at han gjør en bra jobb. Vil si meg enig med tore om at skuespillerne og serien er litt sær.

Lenke til kommentar

Blir bedre etterhvert vil jeg si. Første episoden er litt standard samme gjelder vel episode 2 også, men derfra får man noen spesielle saker og noen mer tradisjonelle. Har fremdeles endel episoder igjen, så skal gi mitt hele inntrykk når jeg er ferdig med sesongen.

 

Og at serien ligner på CSI vil jeg faktisk ikke si Samme konseptet ja, men er ganske anderledes på mange punkter. Skal ikke debatere siden det er utrolig lenge siden jeg har sett CSI el serier, men utifra det jeg husker vil jeg påstå det.

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...
  • 5 måneder senere...
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...