Gå til innhold

Nokia N73 Diskuter den her!


Anbefalte innlegg

Kortet er formatert i Windows fra før av.

Hvorfor i all verden gjorde du det?

 

Du burde jo bare ha formatert minnekortet i telefonen

etter å ha overført alt slik filstrukturen var på minnekortet med programmer og det hele.

Når en formaterer minnekort på pc ber en så og si om problemer.

Ellers er det variabelt hvordan et minnekort vil fungere i en telefon.

Du kan putte det i din mobil og det vil ikke fungere, putt det i en annen mobil av samme type og det vil fungere.

Uansett så er beste løsning å formatere det i telefonen når telefonen finner den.

 

I noen tilfeller i denne tråden så funker faktisk n73 bedre om man formaterer kortet i windows, mulig man ikke trenger det med de senere firmware oppdateringene men når jeg fikk 2gb kortet mitt så var tlf helt ute av stand til å fungere normalt til jeg formaterte det i windows.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nettop. Ustabilt minnekort når jeg formaterte i telefonen, leste litt i tråden og mange som hadde formatert via Windows. Problemen forsvant, men de kom nå igjen etter mange måneder med Windowsformatering.

7741528[/snapback]

Virker på meg som tlfen kanskje lager minnekort-problemene selv ved at den lager massevis av "søppelmapper" som ikke er nødvendig for funksjonen, eks under bilder dukker det opp masse småmapper som jeg sletter innimellom uten at tlfen får problemer som følge av det.

Lenke til kommentar
Finnes det ikke noen god kontorløsning for Nokia N73?

Forstod ikke helt spørsmålet eller fra beskrivelsen din helt hva du leter etter,

men jeg refererer nå til noen artikler som kanskje kan være av interesse

CA-70 med denne kabelen kan du kople til bl.a. N73 til pcen samtidig som du lader batteriet.

Har forhørt meg litt om produktet og for å kunne lade N73 må du koble til en liten adapter på strøminntaket. (Har vurdert selv å kjøpe denne, men er redd adapterløsningen ikke er god nok jfr. den du får med N73 som standard. Denne glir litt ut og du må presse den relativt langt inn.)

 

Nokia SU-8W Trådløst tastatur til mobilen.

 

Nokia MD-1 Music Stand Høyttalere til Nokia mobiler med innebygget håndfrisett og lader.

 

 

Ønsket mitt er egentlig å få en løsning som SE har her ... http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=no&...ne=pp&pid=10262

 

Poenget er at jeg ønsker meg en løsning hvor jeg enkelt kan sette telefonen i en "stand" hvor den helst både får lading, overføringsmulighet til PC og samtidig har et headset koblet til boksen og ikke til telefonen direkte. Dette gjør det så mulig å enkelt ta med seg telefonen fra arbeidsplassen uten å måtte koble en masse til og fra.

Lenke til kommentar
Virker på meg som tlfen kanskje lager minnekort-problemene selv ved at den lager massevis av "søppelmapper" som ikke er nødvendig for funksjonen, eks under bilder dukker det opp masse småmapper som jeg sletter innimellom uten at tlfen får problemer som følge av det.

 

Disse er laget av telefonen for å generere thumbnails som vises når du blar gjennom bildene i galleriet (samme som den skjulte thumbs filen i windows).

 

Når du trykker 2 ganger på galleri knappen vil du få opp en oversikt over bildene med miniatyrbilder. Det er disse bildene som ligger i de småmappene med henholdsvis pixel størrelse.

Så dersom du har et bilde vil du i prinsippet har 4 bilder. Det originale + 3 bilder som er thumbnail bildene.

 

Ett annet spm. hvordan laster en inn temaer fra pc'n hva slags filtype er det osv

 

I motsetning til SE sine telefoner der du bare overfører themet direkte til telefonen og kan bruke disse med en gang, må du installere disse i N73.

 

Disse filene har endelsen .sis

 

Du kan bl.a. finne themes på linken nedenfor.

http://symbian.mobilethemes.com/

Lenke til kommentar

Hei! Igår oppdaterte jeg vanlig N73 til ME. :D Brukte en kode som vistnok skulle være skandinavisk som jeg fant her i forumet.. Skur på tlf'en lykelig om at dt er gått.. Så ser jeg dt er på engelsk jeg tenker"jaha, da er dt vell bare å gå inn på innstillinger og språk, og skifte til norsk" Men nei der var dt kun Engelsk og Kinesisk :hrm: Så da har jeg nå oppdatert til IE siden dt jeg ikke gadd å leite etter norsk og jeg ville ha den vanlige "multimediatasten" og me-musikkspilleren og Messenger... Men når jeg skrur på mobilen er ikke messenger der eller noen av de linken jeg har lest skal være der :cry: Hvor kan jeg få takk i messenger uten om at jeg må bytte til djuice?

Og jeg vil ha Live messenger ikke alt dt tullet som ligger rundt om kring på nettet..(vist noen har er faringer med et program som de er godt fornøyd med sier jeg ikke nei til link til dt heller.. ;) )Men er veldig fornøyd med dn nøyd md dn nye musikkspilleren og lyd kvaliteten på selve høytaleren på mobilen :cool:

Endret av TertnesGutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...