Gå til innhold

Trenger meget enkel html-editor


Anbefalte innlegg

Jeg trenger en veldig enkel html-editor. Det skal ikke være et program for å lage en hel internettside, men et lite program som kan generere html-kode utifra enkel tekst, så jeg slipper å skrive <p>, <b>, <a>, <br> o.l. hele tiden, men istedenfor kan trykke enter for ny linje/nytt avsnitt og trykke på knapper for bold, italic osv. Slik at jeg så kan kopiere koden over til siden min, som styles med css. Det trenger bare være et felt å skrive i, et felt hvor html-koden kommer og noen knapper for enkel formatering. Veldig likt editoren jeg i dette øyeblikk bruker for å skrive dette innlegget her på diskusjon.no!

 

EDIT: Helst freeware!

Endret av Überadri
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det var uansett nesten umulig å finne det på nettet.

6197391[/snapback]

 

Umulig å finne hva?

 

----

Uansett trådstarter, egentlig er Macromedia Dreamweaver det beste programmet du kan bruke til sånt, du trenger jo ikke å bruke alle funksjoner der heller. Det er gratis 30-dagers versjon på Macromedia.com.

 

Ellers har Word og OpenOffice Web eller Web/Writer en bra funksjon for å gjøre tekst om til HTML, men Word er kjent for å lage mye unødvendig og uryddig kode. Tror ikke det spiller så mye rolle i din sammenheng.. :)

Lenke til kommentar
Her fant jeg endelig noe! Riktignok web-basert og viser linjene litt feil iblant (plutselig blir det etpar centimeter mellom hvert avsnitt o.l. bugs), men det får holde ...

6197490[/snapback]

denne editoren var enkel og grei!

men et lite problem oppstod: bildebredden går ikke ann å redigere :(

 

hvordan modder jeg editoren til at det skal gå ann å endre bildebredden?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...