Gå til innhold

Nokia N80 - vurdering, problemer, tips og triks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ingen andre måter å få ordnet problemet med at telefonen henger seg når man sender sms med unntak av å hard resette telefonen? Begynner å bli irriterende, men gidder ikke hard resette.

 

Ingen som vet om det er noen ny firmware som kommer snart som ordner dette?

6725159[/snapback]

 

Nyeste firmware fikser dette. V. 4.0623.0.41

Lenke til kommentar

Prøver å ta sikkerhetskopi av telefonminne da jeg skal ta en slik hard reset, men på slutten av sikkerhetskopieringen får jeg beskjed om at minne er fullt og jeg bør avslutte noen programmer osv.. Selvfølgelig ingen programmer kjørende.

 

Har over 75 mb igjen på minnekortet, så det skal vel ikke være problemet?

 

Har første fw..

Lenke til kommentar
Hvordan fikk du målt og tatt dette bilde da arehei? Surfet du på hw.no med N80 eler et det et spesielt prg. for mobil?

 

Kunne tenkt meg å teste hastigheten min.

6633208[/snapback]

Beklager veldig sent svar, bare kom over denne posten når jeg leste litt tilbake.

 

Det er den innebygde nettleseren i N80, gikk på speedometer.hardware.no og brukte Screenshot-programmet til å ta skjermskudd. Lekende lett :)

Lenke til kommentar
Har nylig begynt på NTNU og prøver å kople meg til nettet der, jeg har lastet ned VPN klienten fra nokia.no, men etter at jeg legger den inn kommer det ikke opp noe ikon under mine egne menyen som det gjør vanligvis, men programmet kommer opp i programbehandlingsmenyen. Det kommer heller ikke opp noe om vpn når jeg prøver å kople til nettet. Noen som vet hvordan det VPN programmet skal settes opp?

 

Forresten, hva er nyeste FW, jeg har 3.0617.0.6?

6712270[/snapback]

Nokia sin VPN klient fungerer desverre ikke i det hele tatt mot Cisco VPN server. Eneste mulighet er å få tak i et 802.1x sertifikat for ntnu. Pr dags dato er det ikke mulig å få tak i dette heller fordi systemet er under uttesting. Jeg kommer inn av og til med mitt sertifikat, men er egentlig bare bingo. Det samme sertifikatet trengs for å få tilgang gjennom Trådløse Trondheim.

 

En annen mulighet er selvsagt webauth-systemet, men det vil i løpet av relativt kort tid legges ned pga dårlig sikkerhet. Det er allerede lagt ned i Trådløse Trondheim...

Lenke til kommentar

Hei

 

Nå har jeg endelig fått meg en N80. Det jeg lurer på er om hvilken måte er den rimligste måten å surfe på nettet og bruke msn på når man er ute og ikke har trådløst nettverks som man har hjemme?

Når jeg går på nettet så spør den meg om å velge tilgangsangspunkt. Og der kommer Søk etter WLAN som jeg vet er den hjemmenettverken, men hva er NetCom og NetCom MMS og Tilkobling?

Er det GPRS? Fikk høre det er ganske billig å snakke med venner på msn via GPRS men hva skal jeg velge da? NetCom ?NetCom MMS? eller må jeg gjøre noe annet?

Er litt ny med Symbian og er ikke helt kjent med den.

Takker for alle svar

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...