Gå til innhold

SE Lansering - SE W710i, W850i, Z550i, Z710i


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

vel å merke er at SE W710i kommer med fitnessprogram,

 

Fitness-programmer

Hold deg på topp – W710i har programmer som hjelper deg å holde oversikt over ytelsen din. Når du løper kan du måle hastighet og distanse. Og når du går, kan du slå på skrittelleren for å måle bevegelsene dine. Det er til og med en kaloriteller i telefonen. 

 

Nokia hadde en mobil som nettopp ble lansert som var rettet mot det samme. Vi vet at nordmenn er mye inne på det med slanking, god kosthold osv. nå, kanskje det er et bra satsingsområde? Din egen personlige trener i mobilen... Vi får se, får se. Hvis det er noe som er bra, oversiktsfullt og funker, tror jeg det kan slå bra an.

 

Fant også en liten skriveleif på SEs side;

Alt du trenger til en mobil musikkopplevelse av kvalitet finner du i W850i-pakken. Et stereohodesett og en Memory Stick PRO Duo™ på 16 GB med plass til over 1000 sanger*. En USB-kabel og musikkbehandlingsprogram for enkel overføring av musikk fra CD via PC til telefonen. Du organiserer og lytter til musikken med Walkman® player 2.0. Alt ligger i esken.

 

* Antall sanger er basert på totalt brukerminne i boksen og forutsetningen at sangene er i 96 kbps eAAC+-format (ca. 1 MB per sang).

1000 sanger på 16GB hadde vært lite, pluss at 16GB minnebrikke ikke finnes, skal nok stå 1GB der...

 

... Som dere sikkert skjønner har jeg lite å gjøre akkurat nå, hehe...

Endret av Freemobilesite
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...