Gå til innhold

Nytt webhotell - billig og raskt


IBalic

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kommer litt an på hvilke behov du har. Tror de kjører med safe_mode på etter hva jeg har forstått (noe som innebærer at du kan få problemer med enkelte skripter). Har hørt veldig forskjellig tilbakemelding fra dem som har webhotell hos Web10. Noen er veldig fornøyd, mens andre er veldig misfornøyd :D Søker du på google/forumet vil du nok finne litt info. Min oppfatning av dem er at dersom du har en webside med helt basic behov, så vil du trives godt hos Web10. Dersom du ønsker et fleksibelt webhotell bør du kikke på andre.

 

Du bør se forbedringer der ja :!: Hvis ikke blir jeg overrasket.

 

Selv bruker jeg kun Pro ISP nå. En smule dyrere, men du får hva du betaler for. Er absolutt å anbefale da du får mye mer fleksibilitet (og oppetidsgaranti+pengene tilbake garanti).

Lenke til kommentar
Hei,

Har laget et forum på en sånn gratis host kalt http://www.100webspace.com/.

Her var det MySQL o.l., alt tilrettelagt for å ha et forum. Det går riktig nok svært tregt til tider. Interessen for et nytt webhotell er da  kommet, og jeg vurderer dette: http://www.web10.nu/

Er det bra? Noen erfaringer?

Kan jeg regne med et mye mer stabilt og raskt forum på den hosten?

5996291[/snapback]

 

 

Har et webhotel der nå og det fungerer ganske bra. Hadde litt problem i begynnelsen med MySQL databasen min, den fungerte ikke plent. Og når jeg søkte hjelp av kundeservise så tok det rundt tre uker før jeg fikk svar. Men etter at det ble fikset har jeg vært førnøyd.

 

Har ikke hatt noe nedetid til nå som jeg har merka. Men mail kontoene deres suger, virker ikke som det er noe spam filter i det hele tatt. Men skal du ha et billig webhotel til din egen personlige side så funker web10. :thumbup:

Lenke til kommentar

Ok, takker for svar. Jeg har kikka litt rundt nå, og hvordan er web10.nu kontra https://www.b-one.net/?? Noen som har erfaringer med dette?

 

Jeg er som dere kanskje skjønner ikke interessert i å betale alt for mye. Er ikke noe kjempeprosjekt. Eneste ordentlige krav er MySQL, php 4/5, og en rask/stabil host. Skjønner at dette ofte er vanskelig å få til med mine økonomiske krav, dvs. ca 10 kr per måned, men håper det skal funke...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...