Øssa Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Her i Stavanger er det dødsbra vær Men who cares? Skal jobbe med demo til bandet i hele dag og kommer sikkert ikke til å kjenne frisk luft
Chalciporuspiperatus Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 For en gjeng med spammere dere er! 6138315[/snapback] No shit Sherlock? Det er storm her. Hagestolene flyger veggimellom, og sauene velter. 6138362[/snapback] haaaa-haaa
Herr Brun Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Hvor har avataren din blitt av zeeq? 6138381[/snapback] Den forsvant i stormen her nede Naa skal jeg opp og redigere mer bilder. maa faa alle bildene klare til utskrift denne helgen, har 80 gratis 10*15-prints paa nettet etter aa ha kjoept kamera mitt.
PlatinumFlyer Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Uff, har masse religion å jobbe med. Kjedelig..
oysfaerg Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 *ler* Lettere forbigående storm? Sikker på at det ikke var en tornado? Er vi heldige, kanskje det kommer noen sauer flygende opp til Norge da - Uten E-Coli denne gangen.. Hadde vært supert =)
AiKi Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 (endret) Her er det vått ute. Tror det regnet så godt som hele natten, kaldt er det også. Og den etterlengtede pakken har kommet. Dagens første leif har kommet også, visst. Endret 20. mai 2006 av kjehaako
PlatinumFlyer Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Ecoli er vel ikke farlig så lenge vi steker kjøttet godt?
AiKi Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Du skulle vel være godt stilt om du har et normalt, sunt immunforsvar, og verken er gammel eller svært ung. Dessuten tar nok stekingen knekken på det meste, riktig det.
Øssa Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 (endret) Er vel ikke fra sau det kommer heller er det? Var det ikke i Gilde svinestek de hadde funnet E-coli i her i uken en gang? Endret 20. mai 2006 av Øssa
PlatinumFlyer Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Ecoli er vel ikke farlig så lenge vi steker kjøttet godt? 6138407[/snapback] Hjeeeelp - er medium rare stekt biff farlig?
Forumforumforum Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Det er ikke helt bra med halvstekt kjøtt om det skulle være e-coli i det.. men for de som er hverken veldig unge eller gamle, eller har svekket immunforsvar skal det nok gå bra
PlatinumFlyer Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Det er ikke helt bra med halvstekt kjøtt om det skulle være e-coli i det.. men for de som er hverken veldig unge eller gamle, eller har svekket immunforsvar skal det nok gå bra 6138432[/snapback] Takk, nå våknet hypokonderen i meg... Jeg har faktisk svekket immunforsvar... Jajajamen, best å ikke spise tror jeg.
AiKi Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 (endret) Tror neppe det faktisk er noen svært stor fare uansett. Stek kjøttet godt, så regner jeg med at du ikke blir syk. (Dessuten, om det er så grusomt mye E-colikjøtt i omløp, er det rart at ikke flere har blitt syke, altså i forhold til alt som er smittet. Så enten er bakterien temmelig lett for immunforsvaret å takle, eller så er det bare noen pakker bakterien overlever i.) Endret 20. mai 2006 av kjehaako
Skarstard Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Hjeeeelp - er medium rare stekt biff farlig? 6138415[/snapback] Nei, i hvert fall ikke for deg.
TorbjørnK Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 Hjeeeelp - er medium rare stekt biff farlig? 6138415[/snapback] nei ikke med mindre du konsumerer mer enn 25% av din egen kroppsvekt på under en time.
Øssa Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 forstår ikke hvorfor folk ikka bare steker kjøttet litt ekstra når de vet det kan være bakterier i. da kunne vi sluppet disse her nyresvikttilfeldene.
AiKi Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 forstår ikke hvorfor folk ikka bare steker kjøttet litt ekstra når de vet det kan være bakterier i. da kunne vi sluppet disse her nyresvikttilfeldene. 6138453[/snapback] Skjer fort vekk at noen skjærer i rått smittet kjøtt med en kniv, og deretter bruker den på salaten. Er riktignok ganske selfølgelig at man ikke skal gjøre slikt, men det kan skje. Fjøler med spor av rått kjøtt kan bli vasket dårlig, og andre ting skjæres opp etterpå.
PlatinumFlyer Skrevet 20. mai 2006 Skrevet 20. mai 2006 forstår ikke hvorfor folk ikka bare steker kjøttet litt ekstra når de vet det kan være bakterier i. da kunne vi sluppet disse her nyresvikttilfeldene. 6138453[/snapback] Jeg vil ha biffen medium rare!
Anbefalte innlegg