Ronja Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 (endret) Bislett-kebab er visst det beste.. Er ikke velidg glad i det, men alle de staute kara på skolen sier det er stedet. Ellers er visst "Dronningens Kebab" eller noe ved kirke risten (det det heter, sant?) også god. Edit: leif på besøk. Endret 26. april 2006 av Ronja
pakke Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Prøv en shishkebab på Grønland Grill og Pizza (eller hva det nå het) i Grønlandsleiret. Det smaker vanvittig mye bedre enn vanlig kebab.
vivastar Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 (Ei jente jeg kjenner fikk salmonellaforgiftning fra kebab... Sleit med ettervirkninger og hoven kropp et år etterpå) 5990272[/snapback] Jeg skal slutte å spise all mat. Det er nok tryggest. 5990371[/snapback] Du må nok spise noe 5990397[/snapback] Nope. Jeg kan dø av det. 5990414[/snapback] Sant nok
medlem-90636 Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Jeg har ett kebab-spørsmål... Jeg har alltid trodd en kebab i pita var en kebab i pita -helt til jeg flyttet til Stavanger. Her er det helt umulig å oppdrive det jeg ser på som kebab. Kjøttet er helt feil Hva heter de forskjellige typene kjøtt som brukes i kebab?
darkness| Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 I Bergen er kebab rullekebab. Det synes jeg er best
A.J Green Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Bislet Kebab House FTW! 50 spenn for medium kebab og .8 drikke er kanon.
Sneakerholic Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Jeg sverger til Nesbru kebab ettersom jeg har vokst opp med den, og Mohammad er kammerat Man får usannsynlig store mengder kjøtt, sausen er utrolig god og den er bra priset. Eneste negative med den er at det ikke følger med så mye tilbehør i den. Bare mais og salat m/dressing... Likevel vil den alltid være kebaben i mitt hjerte Av Oslo-babbene har jeg to favoritter: Bislett og Mediterranean. Mediterranean ligger øverst i Torggt, nesten der den møter hausmannsgate. Kylling og lam schawarmaen er heeeelt utrolig!
:---{D Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 I Bergen er kebab rullekebab. Det synes jeg er best 5990733[/snapback] Det er ganske digg, men vanskelig å spise. Når du kommer deg litt nedover renner dressingen ut og folk kan tro du har gjort noe tvilsomt.
darkness| Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Huh? Det er jo aliminiumsfolie og servietter rundt som du fjerner etter hvert som du spiser deg nedover!
:---{D Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Huh? Det er jo aliminiumsfolie og servietter rundt som du fjerner etter hvert som du spiser deg nedover! 5991141[/snapback] Aluminiumsfolie? Ikke på Bislett! Der er det bare papir.
euroshopper Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Det er du som er n00b. 5991261[/snapback] pwnt Bislett er bra men sitteplasser?
Shikaru Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 I Bergen er kebab rullekebab. Det synes jeg er best 5990733[/snapback] Det er ganske digg, men vanskelig å spise. Når du kommer deg litt nedover renner dressingen ut og folk kan tro du har gjort noe tvilsomt. 5990832[/snapback] Sånn er det på Bari i oslo. Rullekebab that is. Det er digg. Måtte le når en jeg kjenner sølte saus :!: Ser litt tvilsomt ut som du sier tomat-ulf.
MagnusW Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Den beste kebabe får du på Nesbru kebab i Asker. Vet det ikke er Oslo, men det er jo ikke så langt dit. Tar av ved Ikea på slependen, kjører mot Holmen og så ligger det ved siden av Rema 1000 på Fekjan-veien. hhe
Shikaru Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Minutten i lillestrøm 5991795[/snapback] enig om at den er rimelig god, men nå er det snakk om oslo ^^
Hotel Papa Skrevet 26. april 2006 Forfatter Skrevet 26. april 2006 Av Oslo-babbene har jeg to favoritter: Bislett og Mediterranean.Mediterranean ligger øverst i Torggt, nesten der den møter hausmannsgate. Kylling og lam schawarmaen er heeeelt utrolig! 5990810[/snapback] Ååååå fy faen ..... Valget falt på denne og jeg må si det er noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv Spiste to av de lam schawarmaene og fy søren så godt det var, er det ferskt lamme kjøtt de bruker som de bare griller? Kan anbefale denne ass, var ikke så stor da og kosta 49kr for en schawarm
Sneakerholic Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 (endret) haha he picked mine! yeeehaw! den er helt nydelig og et veldig godt valg i oslo! MagnusW... Nesbru er sjef, og fin ettersom jeg kommer fra asker, men den er som sagt ikke helt i oslo EvenruD: ja de bruker ferskt kjøtt i både lam og kylling, nydelige greier! gleder meg til jeg skal hjem på ferie! Endret 26. april 2006 av Sneakerholic
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå