Gå til innhold

XP2800+ med 333mhz fsb lansert


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her er noen tanker etter at jeg har lest MANGE av disse artiklene, egentlig er det utdrag fra en e-post jeg sendte til to nerdetyper jeg kjenner:

 

Så er Athlon Xp2800+ ute... Ytelsene er meget gode, men da kun kombinert med et helt spesielt chipset, nemlig nForce2. Men alt dette er kun på papiret, eller på skjermene våre, for selv om 2800+ nå er offentlig lansert, kommer den ikke til å komme i butikkene før over jul. Nforce2-chipsettet er også på betastadiet. Faktisk er xp2400+ og xp2800+ heller ikke for salg enda, og 2800+-eksemplarene nettstedene har testet, har vært ufullførte betaversjoner (uten innebygd temp-sensor). Og AMD ligger langt etter tidligere road-maps.

 

Jeg føler meg overrasket over vendingen AMD nå har tatt, for det er tydelig at de sliter en god del med å holde følge med Intel for tiden. Dette synes jeg er interessant, fordi det gir et inntrykk av AMD er meget desperate. Hva kan hensikten med dette være, publikum avslører jo at papir-lanseringer ikke betyr noe i praksis? Jeg frykter at det ligger noe bak, AMD oppfører jo seg som Intel for et par år tilbake, altså til en viss grad barnslig og tåpelig.

 

Intel skal i følge sine Roadmap komme med ny CPU på 3,066 ghz i løpet av november, og neppe bare på papiret. Amd sliter, og jeg føler at framtiden er usikker.

 

Man kan bare håpe at den meget forsinkede Clawhammer kan øke konkurransen noe, når den kommer ut. Men vil det skje før påska 2003? Vi lever i en spennende tid, dere. Dette er en spennende tid.

 

[ Denne Melding var redigert av: Maroder_S på 2002-10-01 23:04 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-01 22:58, skrev minimum payne:

jeg tipper amd går konk straks.


 

Det var da drastisk og noe av det verste som kan hende,selv om jeg selv kjører intel har jeg hatt amd på mange masiner og for konkuransen sin del ville det jo bli en katastrofe da har ikke intel lenger konkuranse og det vil jo vere oss forbrukere som taper på det.Amd sliter vel for tiden men la oss håpe det ordner seg dette til beste for både amd og intel fans

Lenke til kommentar

dette blir nesten det samme som ati og nvidia, men ikkje heilt da seff...

 

mens der skifter rollene ved kver lansering har amd og intel ledelsen over et større rom, men det er jo ikkje vanskli å sjå at amd er heilt desperate og sikkert ganske fortvila, for dem sitter ganske godt i det vil eg si.

har sjøl en xp2000+, og då eg kjøpte den var det vel 2,4ghz ute, som liksom kan klokkast til de uendlige med boxed vifte, mens min kan klokkast toppen 300mhz uansett ka eg gjer... dagens amds cpuer er basert på hauggammal og overklokka teknologi som burde vert skiftet ut for lenge sida.

 

enten har amd tenkt for kortsiktig eller så har dem hatt VELdig store problem med o.13 micron og høgre fsb osv osv..

 

håper amd kommer seg på beina igjen, dette er jo enveiskjøring for intel... de kan jo føre til dyrere priser igjen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...