Gå til innhold

Jeg og meg selv i et luftig svev


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

En kompis tok dette bilde av meg på Tirsdagen, syns det ble litt bra på en måte.

 

Er kanskje ikke noe "rikt" bilde med tanke på komponering og slikt, men jeg syns det ble litt bra pga. at det ble tatt på et perfekt tidspunkt, forøvrig på serieopptak med EOS350D.

 

Vellvell

 

:)

post-92848-1145561132_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bildet var fint, men jeg ville kanskje valgt å croppe sidene, akkurat som om du hadde tatt bildet på høykant? I tillegg kanskje, kommt litt lenger innpå motivet, slik at bakken ligger i den nederste delen. Dermed ville man kanskje fått enda mer inntrykk av ett luftig svev. Men nå skal det sies at jeg ikke har så god greie på fotografering og komposisjon, men jeg tror det ville blitt bra. Ellers så var jo selvfølgelig baggene litt plagsomme da :)

 

Men alt i alt, ett fint bildet.

 

EDIT: Virker ikke som bildet ditt har likt jpeg komprimeringen noe særlig, ser endel støy akkurat rundt personen som hopper.

Endret av kpolberg
Lenke til kommentar

Takk for tilbakemeldingene:).

 

Jeg mister kanskje litt "fokus" på selve komponeringen og at det skal være et bilde teknisk korrekt bilde pga. at det er jeg som hopper og prøver å fremstå som "tøff" , hehe men jeg er helt enig i at sekkene ikke har noe på bildet å gjøre. Hvis jeg hadde kalt det for et påske bildet så kunne jeg vell latt sekkene være der.. ;).

 

Det stemmer fint at komprimeringen lager en del støy, bruker bilde resizing funksjonen til XP, syns den funker veldig bra og er veldig rask, det blir dog litt støy ja.

 

Mange andre her som bruker XP sin resizing funksjon?. Eller er andre metoder å fåretrekke?.

 

Vellvell ha en fin Lørdags kveld:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...