Gå til innhold

Noen andre som synes at Steven Segal har tapt seg?


07hedhauma

Anbefalte innlegg

Har sett alle de "gode" gamle filmene til Steven Segal, men de siste årene har han bare tapt seg, synes nesten han aldri sloss mer og dreoer alle med bare "knyttnevene", og at mye av filmene er bare søppel!!??

Noen andre som er enige, eller er det bare meg? :ermm:

Endret av 07hedhauma
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husker i 4-5 klassen satt jeg bare å så på gamle Steven Seagal filmer hver bidige fredag på Tv Norge. "Kapring på åpent hav", og all den andre teite driten. Syns det var rimelig tøft, siden alle filmene hadde 18 års grense.

Når jeg ser tilbake på det nu i dag, blir jeg flau bare tanken. Tenk at jeg faktisk trodde det mølet av noen filmer var noe av det tøffeste å oppdrive. :blush:

Men filmene er fortsatt ganske komisk though.

 

Edit: Øh.. om han har tapt seg eller ikke? Njaa, han har da aldri vært noen klasse skuespiller. Stort sett bare "rett på video/Tv Norge filmer", som alle er ELENDIG.

Endret av lord_vivec9
Lenke til kommentar

Han har ikke vært like dårlig hele tiden. Han hadde en god periode, som alle andre action-stjerner. Den er ihvertfall ikke nå. Jeg likte noen av filmene hans da jeg var i tenårene (og ikke visste bedre, så f.eks. alt av -nam filmer, uansett hvor dårlige de var). Når jeg ser den lubne typen som må bruke et par hundre klipp i løpet av en kampscene for å skjule hvor treig han har blitt, er det pinlig.

 

Skal vi ramse opp avdankede actionstjerner som skulle gitt seg for lenge siden, vil det bli en lang liste da.. :) *hostVanDammehost*

 

Så lenge han synes det han gjør er moro, og han tjener penger på det, ser jeg egentlig ikke hva problemer er.

Lenke til kommentar

Hehe... Seagal filmer fra sein 80 - tidlig 90-tall er fortsatt blant favorittene fra guttedagene. Det er lite pjatt, masse overdreven og unødvendig slåssing... kort sagt: Akkurat sånn som en actionfilm skal være.

 

Når det gjelder det nyere Seagal så mener nå jeg at den siste filmen han spilte i het Exit Wounds... imdb er noen løgnere. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...