Gå til innhold

Tråden for utvekslingsstudenter


MartinF

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei

Tenkte at siden det er så utrolig mange som har reist til utlandet et år som utvekslingsstudent er aktive her; ville jeg spørre om noe som jeg mener er det viktigste, nemlig organsasjon!

Har brukt noen timer på internett og har helt klart utelukket EF (selv om det er mange solskinnshistorier så vil ikke jeg være den muligens 1% av 100 som har det helt elendig.

De jeg vurderer er

- Explorius

- Afs

- Yfu

 

Er det noen som har hørt noe negativt eller erfart noe negativt med disse? (Leste om at ikke alle fikk soft landing campen som reiste med Explorius, men bortsett fra det?) Vertsfamilie er jo helt klart det viktigste og hvor nøye disse blir sjekket.

Så hvilket intrykk har du fra de forskjellige organisasjonene?

Lenke til kommentar

Hei!

Jeg har tenkt meg på utveksling til England i året 2011/2012. Og jeg vil gjerne dra med det byrået som gir meg god oppfølging, som hjelper meg hvis noe går galt, og som helst ikke er det dyreste.

 

Det jeg vurderer nå er Explorius og Aspect. Jeg har sendt inn søknad til begge to. Og derfor lurer jeg på; hvilken av disse er best? Noen som har vært på utveksling i England, som har noen erfaringer å dele?

 

Kanskje noen har et annet byrå å anbefale? ;)

 

- Stine :D

Lenke til kommentar

England høres flott ut, har lest noen blogger om folk som reiste på utv. dit, og virker som om mange av dem stortrivdes. :)

Når det kommer til organisasjoner tror jeg ikke at det er noen her som har reist/skal reise med mere enn en org. Det er derfor umulig å si hvilken org. som er den beste, når man da kun har erfaring med en. Selv anbefaler jeg STS, fordi jeg hittil er svært fornøyd.

 

Forresten, når det kommer til pris ender de fleste org. på samme beløp i det lange løpet uansett. De billigere org. har ofte ikke så mye inkludert, mens dyrere org. som AFS har nesten alt inkludert. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...