Gå til innhold

System ready led indikator


Anbefalte innlegg

Er det noen som har sett eller har en idé om hvordan jeg kan få en lysdiode e.l. til å lyse når Windows har startet og systemet er 'klart'

 

Tenkte å bruke dette på en filserver, som stort sett skal stå å gå uten skjerm.

 

I korthet trenger jeg vel en liten kobling på f.x. serieporten med en lysdiode som tenner når f.x. en programsnutt starter, etter at windows har startet.

 

Takknemlig for svar...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan enkelt og greit sette opp et program til å kjøre i oppstart. Det er i windows så enkelt som å legge det under "startup".

 

Det programmet kan da enten spille av en lyd for deg, eller (om du vil lage det litt mer fancy) sende ut et signal på COMport eller Printerport om at systemet er klart, som igjen kan være koblet til noe leds. Dette vil dog sikkert kreve et minimum av programmering, elelr at du finner noe ferdig-programvare som du kan bruke (det finnes sikkert).

 

-Stigma

Lenke til kommentar

hei ... viss du tar feks og kobler en elr flere lysdioder til pararell porten ... med motstand.. og programerer et programm som starter ved oppstart og skjekker at alle de programmene som skal kjøre ... ( feks ftp osv) er opreativ..( elr at de har startet uten prob ) og da indikerer den på feks utgang en og viss du har feks 6 programmer den skal skjekke så har du feks disse leds " 1=klar,ok 2= feil , 3 =program 1 feil, 4= program 2 feil , 5= program 3 feil, 6= program 4 feil , 7= program 5 feil , 8= program 6 feil

da kan du også se hvilke programm som ikke starter...:p men så var det og lage et programm ...

men det hær er jo bare et forslag da...P

 

 

-DjgunnaH

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...