Gå til innhold

Dell Ultrasharp 2005FPW 20" ws/Nec MultiSync 20WGX


dhjerp

Anbefalte innlegg

Min 19" CRT er vel overmoden for utskifting og trenger litt input her nå. Bruken er nok mest i Photoshop, ellers det vanlige som dokumenter, surfing etc. Mindre og mindre spill. Vurderer først og fremst ws for at PS har menyer på sidene og bildet som skal redigeres blir veldig lite, ihvertfall på en 19" CRT.

 

Ser nå at Dell Ultrasharp 2005FPW 20" widescreen ligger på rett over 4.000,- og er veldig fristet av den, men har også sett testen av NEC 20WGX2 på HW.no. På prislisten ligger denne på rundt 5.500,- av de som har den på lager.

 

Så til spørsmålene: Er NEC 1.500,- bedre enn Dell?

 

Er det noen andre skjermer rundt prisen jeg også burde vurdert?

 

16:10 forholdet til bilderedigering, fungerer det som jeg tenker, d.v.s. at jeg får bedre plass til bildet? En bonus blir selvfølgelig film.

 

Takker for alle svar............

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig syns jeg NEC'en var ørlitegrann bedre enn Dell'en på fargegjengivelse. Hadde også sansen for Den blanke flaten på NEC'en. Men i spesielt lys kan den sikkert føre til noe gjenskinn.. NEC'en mangler høydejustering. Noe som trekke fram Dell'en litt igjen.

 

Enkelte har opplevd en del baklys på 2005FPW. Jeg har denne skjermen selv og har ikke noe særlig baklys.

 

Egentlig så vil jeg anbefale deg å se skjermene i live først. Dette kan jo bli noe vanskelig med Dell'en. NEC'en også forøvrig hvis du ikke befinner deg i en av storbyene.

 

Min mening er til syvende og sist at NEC'en ikke er verdt prisforskjellen på 1200-1500 kr.

 

Men jeg må virkelig si jeg var fan av den blanke skjermflaten (kalles det TrueLife?) på NEC-skjermen.

 

Hadde det vært snakk om et par hundrelapper i prisforskjell så ville nok jeg personlig gått for NEC'en, men nå som det er nærmere 1500 kr. så hadde jeg ikke tvilt engang på å bestille Dell'en.

 

Begge er knall-skjermer. Dell'en gir en del mer for pengene pr. nå.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Jeg hadde også baklys på min Nec 20" wide, og skal sende inn igjen. Ringte amentio.no og de sa at de hadde 7 tilfeller med klager på baklys på akkurat den modellen. Husker ikke i farten hvor mange dette var beregnet ut fra men mener _vagt_ å huske tallet 35. Mulig det var 135 hehe.

 

Ros til amentio.no for god kundeservice!

Lenke til kommentar
Jeg hadde også baklys på  min Nec 20" wide, og skal sende inn igjen. Ringte amentio.no og de sa at de hadde 7 tilfeller med klager på baklys på akkurat den modellen. Husker ikke i farten hvor mange dette var beregnet ut fra men mener _vagt_ å huske tallet 35. Mulig det var 135 hehe.

 

Ros til amentio.no for god kundeservice!

5796154[/snapback]

 

Ble du sendt videre til infocare da du spurte om retur? Jeg kjøpte min skjerm hos cshop.no, og ble henvist videre til infocare pga. at det visstnok var de som tok seg av service og retur av Nec skjermer i Norge.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Jeg fikk beskjed fra kunebehandleren hos www.amentio.no om å vente med å sende tilbake skjermen til dem, fordi jeg skulle motta et brev med en adresse å sende tilbake til. Dette brevet fikk jeg og den er nå sendt tilbake. Normalt vil ikke leverandørene ta tilbake produkter som ikke er defekte, men de hadde "plutselig endret mening". Vet ikke hva de har tenkt å gjøre med skjermen min nå... reparere kanskje? Var ikke infocare som tok i mot den. Husker ikke adressa akkurat nå, men det var i Trondheim.

Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar

Noen av dere som har (evt. har hatt) MultiSync 20WGX2 som har opplevd en høyspenningsaktig lyd når man ser på ting med lyse farger(spesielt hvitt)?

 

Er sånn til meg. Fikk skjermen i dag, og det knitrer fra den når det er mye "lyst" på skjermen, altså hvitt fra nettsider osv. I spill så hører jeg knapt ingenting, bortsett fra når jeg går inn i menyer (oblivion sin meny er lys - en lys brunfarge).

 

edit: fant ut av det. Var bare at brightness'n stå på 100%. Gikk bra med en gang jeg skrudde ned litt. (100% er alt for høyt uansett. Nesten som å se inn i sola :p)

Endret av MrMarbles
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...