Gå til innhold

Mest irriterene reklame?


Anbefalte innlegg

Med dette ser vi jo faktisk hvilke reklamer som faktisk er bra. Det viktigste med reklamer er jo at du husker dem, da kan det være det samme om du liker dem eller ikke.

Ta Lørdagspizza for eksempel; en genial kampanje, alle har hørt om den :tease:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Brekker meg hver gang jeg ser de forpulte Jama-reklamene. Lever konstant i en surrealistisk drøm om at jeg en gang skal få muligheten til å korsfeste Jamba-frosken for så å koke hodet hans i syre. Dette skal jeg gjøre en gang, om det så blir det siste jeg gjør.

 

EDIT: Hater også Zon ("Hvis du vet hvor du har vondt, [svensk tonefall] hvorfor behandle hele kroppen? [/svensk tonefall]")

Endret av superseven
Lenke til kommentar
Zon-reklamene er tåpelige. At de kan bruke halvsvensker som leser rett av manus og i tillegg ikke ser ut, er for meg ufårståelig.

5743684[/snapback]

 

Kanskje nettopp derfor du husker den, og alle snakker om den. Samme gjelder forsåvidt alle tilsvarende reklamer. Hadde vel egentlig kalt hele kampanjen en suksess!

Lenke til kommentar

Jeg synes McDonald reklamen var rimelig "dårlig" selv om jeg skjønte poenget.

Jeg forventer liksom noe annet av McDonald. F.eks. vakre bilder av knallfeita barn som gomler i seg feit pomme fri :D

 

Dessuten forsvant ca. 50% av de dårligste tvreklamene når MTV ble erstattet med The Voice på Canal Digital nettet :thumbup:

Endret av Spartan
Lenke til kommentar

Jeg hadde ikke noe imot Grandiosa Lørdagspizza-reklamen intill jeg var på Rimi Forus på lørdag for å handle mat. Det surra en unge på 8-9 år rundt og sang *mumle mumle Vi snakker lørdagspizza, vi snakker ekte kjærlighet.. *mumle mumle* + Repeat 100 ganger...

 

Ille nok å synge på butikken, om man ikke skal synge en sang de bare kan 2 linjer av.. :realmad: Hater fremmede barn :!:

 

Ellers kan jeg nevne Dolmio reklamen som er grusom... MORSOMT!! yeah...

Lenke til kommentar

De fleste reklamer kan lett blir utrolig irriterende hvis de sendes ofte nok...

 

VG reklamen med hu gamle dama som prækar å prækar til hu blir tørr i munnen er artig de første gangene, men kan skjønne det blir irriterende over tid.

 

Läkerol (de Engelske med Belinda, kioskeieren og Mr Luis) synes jeg har gått litt vel lenge.. "theese giants should fit your big mouth wery well mr Luis...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...