Gå til innhold

Wow, verd pengene?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
skal jeg begynne å spille wow? alle oppfordrer meg til det! hva er det som er så bra med de? :hmm:

5696276[/snapback]

Et tips endre emnetittel.. Til f.eks"WoW,skal jeg begynne med det".

 

Lurer egentlig på det samme som deg :!: Har prøvd det litt men skal mest sannsynlig ikke kjøpe det.Syns det ikke var verdt 100 kr i mnd. Og en masse fritid :)

Lenke til kommentar

har du nok fritid start med det, man trenger ikke spille ofte egentlig.. men når man blir lvl 60.. så kan man velge joine PvE guild gjøre instancer(mye spilling), joine PvP guild(drepe masse horde, få høyere rank = bedre utstyr) eller siste mulighet ikke gjøre noe =P

Lenke til kommentar
Hva forventer du egentlig at du får som svar når du spør i wow forumet?  :hmm:

 

Men, ja, kjøp det.. er verdt 100 kr i mnd.

5697447[/snapback]

 

vil si meg enig i den men uansett, har selv spillt det siden release i fjor og stor koser meg, er et fabelaktig spill, PvE end game er utrolig gøy om du har tid, er ikke så ille som mange skal ha det til, kommer ann på guilden du er i, klarer fint å raide en del selv med jobb og sosialt liv. men end game er smak og behag egentlig.

Lenke til kommentar

Det er definitivt verdt 100.- i mnd, er så hekta enda jeg at jeg kunne betalt det tidobbelte i måneden uten fryne på nesen.

 

Spillet er imo helt fantastisk bra, spesielt når du levler opp din første char og alt/alle er nytt. Merk deg at det er som andre har sagt, ekstremt avhengighetsskapende og om du blir skikkelig bitt av basillen kan du vel si farvel til den vanlige "fritiden" din.

Lenke til kommentar

Har nå testet med et guest-pass selv, og har mer eller mindre spilt siden jeg installerte spillet. Med innlæringsfasen innkludert (lære seg knapper o.l.), så har jeg kommet meg snart til lvl 15 på siden natt til i går :)

Jeg har rett og slett gitt opp det meste av annen fritid nå :)

(Kan ha noe med det å gjøre at jeg føler meg dårlig)

 

Gjør da ikke noe å spille et sinnsykt bra spill, fremfor å se på TV eller å være forum-nerd... må bare huske å gjøre lekser o.l. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...