Gå til innhold

Ny chipset vifte til Abit AI7 socket 478


Garreth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg byttet ut kjøleren på mitt AI7 med denne Swiftech kjøleren. Har montert bare kjøleribba uten vifte, og med AS5 som kjølepasta, og sålangt fungerer det uten noen problemer. Den blir god og varm da, men så lenge det fungerer greit ser jeg ikke noe problem med det.

En annen passiv kjøler som kan brukes er denne, men den har jeg ingen erfaring med, så jeg aner ikke hvordan den fungerer.

 

Før jeg satte inn den byttet jeg ut viften på orginalkjøleren med viften fra denne kjøleren, ettersom orginalviften begynnte å støye litt.

Lenke til kommentar

Eneste jeg ville vært litt skeptisk på med Revoltec'en er at den virker litt liten, og muligens kommer til å slite litt dersom du skal overklokke noe særlig.

 

Jeg kjører en P4 3GHz som er klokket til 3,8GHz, og som sagt blir Swiftech kjøleren hos meg temmelig varm til tross for at denne nok er større, og i tillegg er den laget av kobber. Fordelen med den er at det er med en liten Papst vifte som jeg har muligheten til å sette på dersom det blir ustabilt (det funket greit med 4 timer dual prime da, så jeg regner det som temmelig stabilt). Ulempen er naturligvis prisen...

 

Heldigvis er jo Revoltec'en såpass billig, så det er ikke det store tapet om den skulle vise seg å bli i minste laget. Har også sett de har den på Datakjeden, så slipper du frakten om du har en av butikkene deres i nærheten.

Lenke til kommentar
swifttechen gjrø nok sin nytte den, og vis den blir litt for god og varm, så finnes det vel silenx vifter på 14db.. ikke det at de flytter så mye luft da..

5680928[/snapback]

 

Den bråker faktisk en del. Jeg ble ganske overakset selv. Er mulig dette er pga jeg kun kunne ta i bruk to av festene og derfor ikke fikk festet denne så godt. Men det kom en during fra viften. Litt kjedelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...