Gå til innhold

Et minnesmerke fra krigen


bjornkn

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes du ikke Telenor-logoen ligner på en propell? Det ynes i hvert fall jeg. Likevel falt ikke dette bildet så veldig i smak fo meg. Taggingen var bare rot og hele bildet ser uklart ut, men det kan være komprimeringen som gjør det. Men så liker jeg egentlig sjeldent vinter-bilder. Vet egentlig ikke helt hvorfor, det er bare sånn.

Lenke til kommentar

tanken er faktisk litt god...

 

Men desverre så ser det ut som motivet er stygt...

Stygge døde planter rundt minnet & tagging på veggen...

 

2. tanker... Har som vanlig ikke lagt mange minutter i det, bare for å vise hva jeg tenkte kunne få motivet til å funke litt bedre...

 

1. bilde. Ryddet opp litt å klippet bort det meste som forstyrret rundt... Fjern all taggingen, det er ikke så mye jobb...

 

2. Ekstrem verson... :p

Lenke til kommentar

Kanskje jeg burde forklare litt mer om bakgrunnen?

Da jeg første gang så den nye Telenor-logoen tenkte jeg med en gang på denne lokale propellen vår som ble gravd opp av sjøen etter krigen en gang. Det var liksom klart hvor de hadde rappet formen fra ;) Og det var også klart at jeg burde lage et bilde på dette tema..

Veggen med graffiti var der allerede, og istedet for å fjerne den syntes jeg den kunne spille bra sammen med logoen (som ikke var der fra før).

Det er mange slags kriger, og ikke alle utkjempes med blanke våpen og flyvemaskiner. Og noen er ærefulle mens andre kanskje ikke er fullt så ærlige og rettferdige? Telenor er jo ikke akkurat den snilleste gutten i klassen lenger...

 

Det er mulig jeg kunne klippet litt mer? Taket på bygget er f.eks. ubehagelig parallell med øvre billedkant, men jeg synes Scorpioen84 tok litt hardt i..

Jeg synes absolutt inngangen til propellen bør være med.

At det er stygt er ikke feil - det var ikke ment å være et pent bilde.

Lenke til kommentar

Det er desverre sånn at det å få frem sine ideèr gjennom bildene er vanskelig. Tanken din er god, men du klarer ikke å presentere den for betrakteren. Sånn bildet ser ut nå så ser det ut som det er et snapshot av propellen, som du skal ha i minnealbumet.

I tillegg var bildet rotete og kjedelig. Tanken din er som mange sier god, men du klarer ikke å formidle budskapet ditt. Var tross alt mange tanker du hadde rundt dette, som betrakteren skulle "gjette" seg til.

Men se om du kan finne en annen vinkling, så blir det kanskje treff...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...