Gå til innhold

Tier 3 setta.


Anbefalte innlegg

Vet ikke helt om det er old, men her er statsen på de nye settene fra AQ, må si statsen er yber for PvP :D.

 

Edit: Lurer på hva blizzard vil forsvare oss casual gamers med nå. Blir jo ikke engang morro å møte en warrior i Conqueror's Battlegear. Ingen vits med å prøve seg på å få Rank 12-13-14 gear heller.

 

Edit2: Priest settet er jo et hardbarka Shadow Priest PVP set :).

Endret av hasuwest
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Naxxramas er da bare 10 mann?

5615818[/snapback]

Karazhan (Medivs tower) som ligger i Deadwind Pass vil bli en high-endgame 10man instance i expansion, level 70 req. Denne skal visstnok bli hardere enn noen instance som er ingame nå, medregnet 40man instancer.

5617994[/snapback]

 

At det er 10 man gjør det hele lettere vil jeg si. Kanskje det er hardere, mere taktikker osv, men nå er ikke MC\BWL så veldig vanskelig, og AQ ble jo clearet på no time :)

Lenke til kommentar

Dersom "tier x" kun defineres for 8-piece sets er ikke AQ-settene tier 3, men en har altså et 5-piece set og et 3-piece. AQ-settene legger seg litt mer mot pvp-settene, men med omtrent samme itemlvl som tier2. Noen nye mods som -spellresist på target er blant annet med.

 

Når "tier 3" kommer er ikke godt å si. Jeg ville tvile på at dette blir i 1.11 med Naxxramas siden Blizzard allerede beveger seg nærme "taket" for itemlvl på reqlvl 60. Med dette mener jeg at dersom epics på lvl 60 er jevnt over betydelig bedre enn rare (blå) på lvl 70 forsvinner hele poenget med noe annet enn epics på lvl 70.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...