Gå til innhold

Kjennskap til Ned.IT-kameraet hos Coop?


Anbefalte innlegg

http://www.coop.no/ncms.aspx?id=2EED3B9F-E...10211&tmid=1341

 

Se på linken ovenfor, Coop har gjort partiinnkjøp av kamera fra et for meg totalt ukjent merke, Ned.IT. De data som er oppgitt virker lovende i forhold til prisen, men er dette egentlig noe å satse på? Tør ikke akkurat slå til på et kamera som jeg ikke har hørt noen ting om, selv om 8 mpx og 2,4" skjerm til 1490,- virker forlokkende.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøpte det i går. virker helt greit. Er kjappere enn Sony'n på 3.2 som jeg har og skjermen er ikke så værst. Bildene jeg tok inne i halv mørke rom ble bedre enn med Sony kameraet syntes jeg.

 

Litt plast føelse, men positivt at de inkluderer alt man trenger for å komme i gang.

Lenke til kommentar
Det er et Pracktica kamera gammelt tysk anerkjent merke som selfølgelig er laget i Kina som alle andre digitalkameraer. Sikkert ok siden det lages etter Praktica sine spesifikasjoner.

Sjekk her.

 

http://www.praktica.de/index.php?iL=1&iO=0...&iSM=7&iSM2=237

:yes:

5623740[/snapback]

Definitivt ikke. Pracktika har importert og branda dette kameraet selv - evt så har en større tysk kjede betalt pracktika for å få lov til å gjøre dette. Kameraet finnes hos flere norske leverandører under andre navn - og noen selger samme kameraet 200,- billigere enn det coop gjør.

 

Kameraet finnes forøvrig under 10-20 forskjellige navn i europa.

 

EDIT: Flere kameraer, blant annet Canon sine lages forøvrig i Japan - så litt forsiktig med generaliseringene.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Faktisk så er de fleste kamera fra anerkjente produsenter laget i Japan, men satt sammen i Kina. Noen velger ved å sette "Japan" som produsentland, mens andre "Kina".

 

Tross "bra" merke (har sett disse Practika kameraene, og de ser og føles alt annet enn bra ut), ville jeg vært skeptisk til et kamera med 8 megapixler når det koster 1500 kroner. Selv et kamera med åtte megapixler til 3000 skal man være forsiktig med å kjøpe uten å ha lest tester først.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...