Gå til innhold

TV2 Zebra - Rød firkant


Anbefalte innlegg

Er det noen som vet hvordan jeg kan fikse dette? Skulle se kampen mellom Atletico og Sociedad nå, men alt som kommer er en rød firkant på en svart skjerm. :dontgetit:

 

Noen som vet hva man må gjøre for å få inn kanalen på nytt? Resete? Søke kanaler på nytt?

Endret av simen2k
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det vet jeg ikke noe om, dessverre, godt mulig dere kan det. Sikkert noen her som vet?

 

Edit: Fant dette på tv2 sin nettside:

http://pub.tv2.no/TV2/zebra/article439409.ece

 

TV 2 Zebra sender over satellitt og kabel. Alle kabelselskaper har i prinsippet anledning til å videreformidle TV 2 Zebra. Har du parabol med kort fra Canal Digital, kan du også se på oss.

 

Disse tar inn TV 2 Zebra:

 

Canal Digitals plattformer:

 

TV2 Zebra er tilgjengelig både via kabel og satellitt. Fra 20. desember 2005 ble TV 2 Zebra lagt inn på det analoge kabelnettet. Har du ikke reinstallert signalet ditt etter dette, må du gjøre det for å få inn TV 2 Zebra. Hvilken frekvens du kan ta TV 2 Zebra inn på, vil variere noe fra sted til sted. For eventuelle spørsmål, ring Canal Digitals kundeservice på 06090, eller sjekk www.canaldigital.no.

 

UPC:

 

UPC sine kunder vil kunne se TV 2 Zebra på en egen testkanal. Sjekk www.upc.no for mer informasjon, eller ring kundeservice på 02123.

 

Andre kabeloperatører:

 

TV 2 Zebra har gjort avtaler med en hel rekke mindre kabeloperatører, slik at vi er tilgjengelig for mange. I prinsippet har alle kabelselskaper anledning til å ta oss inn. Kontakt din lokale kabeloperatør om du er i tvil.

 

Vanlig antenne:

 

TV 2 Zebra har ikke konsesjon til å sende via vanlige bakkesendere. Har du vanlig tv-antenne, kan du derfor ikke ta inn kanalen.

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar
Ja det har vi. Vi har riktignok ikke en sånn full pakke med hundrevis av kanaler. Har bare Nrk1, Nrk2, Tv2, TvNorge, Tv2 Zebra + en del merkelige kanaler jeg aldri ser på uansett :p

5600981[/snapback]

 

samme har vi... canal digital lokal heter visst pakka eller noe, koster 150kr i halvåret elns..

 

hva slags tuner har dere Nevnarion? vi har en nokia 9321S, og kanal-lista er veldig lang, men det er ingen andre enn de 5 kanalene vi kan se, ikke engang de gratiskanalene... noen som vet hvordan jeg fikser dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...