Gå til innhold

Anbefaler du Barebone ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har hatt to barebone-kabinetter + ett mini-ITX-kabinett.

 

De er fryktelig søte, det er ikke til å stikke under en stol. Forferdelig praktisk hvis du er mye på LAN eller trenger å bevege PC-en mye, men der stopper det positive.

 

De er lite vennlige når det kommer til oppgraderinger. De fleste har plass til optisk enhet, samt harddisk og diskettstasjon (eller to harddisker), og det er som oftest alt. Disse enhetene ligger nesten alltid oppå hverandre, og det blir varmt.. veldig varmt. I tillegg skal du ha CPU og skjermkort, disse produserer også varme. Kombinasjonen "varme enheter" + "lite kabinett" pleier å resultere i enten "ustabil PC" eller "kraftige og støyende vifter".

 

Til lett kontorbruk er de ypperlige. Til gaming, tja. Har du massevis med nettverkskort, lydkort, TV-kort og USB-kort som du trenger, kjøp heller et større kabinett.

Lenke til kommentar
Barbone ftw!  :thumbup:

5541062[/snapback]

 

Støttes :thumbup: . Har selv barebone og et mini-itx kort, og er nok lenge til jeg kommer til å kjøpe "stort" kabinett. Greit nok, bare plass til 2 harddisker, men alvorlig, når man får 500GB disker er det noe problem? Når det er fullt er det bare å kjøpe eksterne harddisker, funker fortreffelig. Problemer som støy og plass er til for å løses, noe som er fullt mulig. Så ja, jeg anbefaler barebone.(men det er sikkert mange som er uenige med meg).

Lenke til kommentar

Er jo ikke like god plass om i et fulltower akkurat, men har et stort skjermkort (6800NU Gamers edition (bruker utltra pcb, to molexer og hele pakken), men det passer "fint", og når det først er kommet på plass skal det jo ikke akkurat noen steder da. Temperaturene er jeg meget fornøyd med, her er avlesningene mine fra everest as we speek, maskinen har stått på hele dagen, med kun en kabinettvifte på laveste turtall: CPU 48grader (heavy overklokket), GPU 55 Grader (idle), harddiske 36 grader.

Lenke til kommentar
hvordan er det med varmen da Wazu? Blir det for varmt?

Er det skikkelig trangt slik at du må f eks presse skjermkortet inn?

5543396[/snapback]

Nesj, er bare at det er litt lite plass, og noen minnebrikker (corsair) er visst for store.

Og noen skjermkort passer ikke på de BB'ene som skjermkortet er utvendt. Men på ett(husker ikke hvilket) Så skjermkortet vridd inn, så vifta til skjermkortet går innover.

Lenke til kommentar

For å flisespikke litt så betyr vel strengt talt "Barebone" bare en basispakke for PC-byggere. Du får kjøpt Barebone i vanlig kabinett også. Om jeg ikke husker feil betyr Barebone at man får et kabinett med hovedkort, PSU pluss litt anna småsaker, noe som er en fin basispakke om man skal bygge PC.

 

Det du snakker om er nok SFF, Small Form Factor, som f.eks.

I347618.jpg

 

Hvorvidt SFF er bra å ha om man er gamer aner jeg faktisk ikke. Aldri hatt en.

 

EDIT: Kom akkurat på at det er en egen del av forumet for SFF og HTPC. Her. Flere spørsmål vil du sikkert få her.

 

Just to be of help. :)

Endret av Marley
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...