Gå til innhold

Ny hverdags/spill-pc, ønsker kommentarer


Anbefalte innlegg

Konstruktive kommentarer ønskes til dette oppsettet:

 

- hk med sata2

- A64 3500+

- 2 GB ram

- 80 GB wd raptor 10000rpm

- 7800GT

 

Har kommet frem til disse alternativene:

komplett

mpx

netshop

psdata

 

Råd/tips om hvilket alternativ som er greiest, samt noenlunde like konfigurasjoner som kan fungere bedre, eller som gir mer for pengene og som ikke koster mer enn ~9000,-, mottas med takk.

 

Kabinett skal jeg bestille fra Microplex, et LianLi P7BSCAND til 795,-

Hvilken strømforsyning er anbefalt for dette oppsettet? Helst ikke _for_ bråkete.

Endret av trollmannen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv ser jeg ikke helt den store nytten i å ha en Raptor disk stående i maskina. Hva skal du egentlig med en Raptor? Du vil ikke merke noe forskjell på Oppstart og avsluttning av maskina. På spilling vil du ikke merke noe særlig. Eneste du kommer til å merke om du kjøper en Raptor er at du får en mer bråkete maskin. Nei, gjør heller som jeg kommer til å gjøre til helga. Kjøp en 80 GB, 7200 RPM disk istede og bruk som Systemdisk. Hvis systemet ditt blir treigt så tviler jeg på at det er hastigheten på disken det står i for å si det sånn :p.

Lenke til kommentar

For en måneds tid siden så lurte ett dårlig sett Crucial BallistiX meg til å tro at Raptoren min var dårlig. Fikk stadig korrupte filer og feilmeldinger på harddisk, men både Prime95 og memtest gikk fint. Eg prøvde å bruke en Samsung Spinpoint P120 200gb til systemdisk for å se om det var Raptoren eller noe annet som lagde problemer. Det er jo en disk som har god ytelse i forhold til andre 7200rpm disker. Det var stor og merkbar forskjell på ytelsen på disse to diskene. Eg vil annbefale alle som har råd til det å kjøpe en Raptor, etter min mening er den verdt pengene. Bruker man en hundrelapp på vibrasjonsdempende oppheng så er ikkje støy noe problem heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...