Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Bærbaren datt i gulvet, fungerer ikke lenger.


Anbefalte innlegg

Hadde et lite uhell i dag. Etter at jeg hadde mista den i gulvet og skulle skru den på, brukte den 5-6 min på å komme inn i windows. Etter at jeg var kommet inn, gikk pc'en veldig treigt og det kom rare lyder, hørtes ut som om det kom fra harddisken. Prøvde å restarte den igjen for å se om det ble bedre, men det som skjedde da var at pc'en restartet seg automatisk 2-3 sekunder etter at windows loading screen kom opp. Prøvde å slå av og på bærbaren mange ganger, men hadde fortsatt samme problem. Prøvde deretter å trykke F8 under oppstart og valgte oppstartsmetode: "Deaktiver automatisk omstart ved systemfeil". Under windows loading screen fikk jeg da opp en blue screen of death som sa noe om "UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME".

 

Så da må det vel være selve harddisken som har streika?

 

Uff.. Er så sint på meg selv nå! :no:

 

Hadde mange viktige dokumenter og skolearbeid innpå i tillegg til mange bilder, så det hadde vært greit å fått den til å virke igjen.. Viss ikke får jeg vel bare levere den igjen på service, se om jeg kan få reparert den på garanti..

 

Vet ikke om det er så masse som kan gjøres, men tar imot all den hjelp jeg kan få. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bærbare PCen til en kamerat av meg, falt også i gulvet. Jeg fikk start på den, og prøvde å kopiere mp3ene hans, inntil PCen gikk tom for strøm og den slo seg av. Så prøvde jeg å slå den på, men Windows kommer opp en blåskjerm og re-booter. Sånn går den i loop. Det er en dll-fil som feiler i mitt tilfelle.

 

Antagelig, i din sak, så er det nok harddisken som har tatt kvelden. At det tok så lang tid å komme inn i windows og at det gikk i rykk og napp, kan skyldes CRC-feil over hele fjøla, men ikke nok til at Windows nekta å starte seg, den gangen. Når man prøver igjen, så går det bare ikke. Din feilmelding hørtes veldig kritisk ut :) Ikke noe å boote opp med, liksom. Da kommer man ikke langt.

Lenke til kommentar

Prøvde å sette inn en identisk harddisk fra en kamerat som har helt lik bærbar som meg. Det funka, så det er nok harddisken som har tatt kvelden, ja. :(

 

Har veldig lite lyst til å reboote. Det fins jo måter å gjenopprette disker på, men det er vel ganske dyrt?

Kan jo evt. høre med psdata.no, de jeg kjøpte bærbaren fra, om de kan gjøre no med det..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...