Gå til innhold

hvor kommer hår i dusjen fra?


Wobokel

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Serriøst, leser du noe av det vi moderator skriver til deg Wobokel?

Jeg quoter stickyen som står i OT-baren i tilfelle du enda ikke har sett den og stenge threaden.

 

"Off topic"-forumet er opprettet for å gi våre brukere mulighet til å diskutere emner som ikke er direkte knyttet til forumets hovedemner (Hardware, programvare, spill, motor, lyd og bilde og så videre.) Dette fordi vi har et stort antall brukere og vil gi dem mulighet til å ta opp saker som berører dem også på andre områder som vi vet det er interesse for. Disse temaene kalles derfor "Off topic" - det betyr at de ligger utenfor de egentlige emnene for forumene her.

 

Noen av disse sideemnene er spesielt populære. "Off topic"-forumet er derfor igjen delt opp i ulike underforum for populære emner som politikk, bøker, sport og så videre. Selv om de ligger i "Off topic" betyr ikke det at de ikke har et emne. Det betyr at emnet ikke er et av hovedemnene for forumene.

 

I tillegg har vi "OT-baren" for alt annet dere måtte ha lyst til å prate om, sitat "Småprat om alt og ingenting fra hverdagens små og store hendelser - innenfor rimelighetens grenser." Dette er opprettet for å fange opp de emner som ikke har et forum, og som bærer preg av sosial prat om løst og fast.

 

Det betyr at emnet (topic) for OT-baren ikke er bestemt, men avgjøres av brukernes interesser. Men det betyr ikke at det er fritt fram for alle slags innlegg. Vi ønsker den samme høye kvalitet over denne delen av forumet som de andre. Da vil det være emner som ikke passerer nåløyet her som på resten av forumene.

 

Det betyr heller ikke at det er brukerne som bestemmer hva som er tillatt eller ikke. "OT-baren" og resten av "Off topic" er som alle andre forum her regulert av retningslinjene og nettiketten, og det er forumstyrets privilegium å avgjøre hva som er ønsket innhold her, og moderatorenes oppgave å påse at dette etterleves.

 

Vi ønsker et forum hvor folk flest får lyst til å bidra, uansett alder og interesser, og da må det være en viss kvalitet på bidragene. Dette er de fleste brukere interessert i, og da må vi alle bidra til at nivået opprettholdes. Det som er morsomt for noen, er det ikke nødvendigvis for andre. Her som ellers i samfunnet gjelder noen normer og sosiale koder, og de er i utgangspunktet ikke så forskjellige. Tenk før du poster, og er du i tvil om emnet hører hjemme her så kontakt moderatorteamet før du poster.

4243043[/snapback]

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...