Gå til innhold

Windows produkt aktivering


Anbefalte innlegg

Halla! jeg er nå tilbake etter en ferie fra forumet på en uke... jeg har ikke tengt å snakke om keygens i dag, men jeg lurer på en tilg angående aktivering av windows. jeg vet det popper opp at du må aktivere innen så og så mange dager når du restarter maskina. men hvor finner jeg aktiverings fila når jeg er inne i windows? jeg gidder ikke å restarte hvergang jeg skal prøve å aktivere windowsen (i og med at min produktnøkkel ikke godkjennes...)

 

??

 

 

og hva er nummeret til microsoft slik at jeg kan få ny nøkkel?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmmm... det virket da rart, men skulle vel tro at du finner den i start menyen? Helt øverst før du velger noen mapper lissom (inne under all programs)

 

Anyway, tviler på at du bare får en ny nøkkel fra Windows lissom :p Det er en grunn til at din ikke funker, selv om jeg ikke sier at det er deg. Så er det sikkert en eller annen idiot som bruker din aktiveringsnøkkel, og derfor får du ikke registrert.

Lenke til kommentar

Hadde samme problemet en gang (hadde formatert flere ganger prøvd forskjellige HK og div. andre opsett før jeg skulle gi PC'n til faren min), ble så lei at jeg lot den PC'n stå i et år. Prøvde så igjen etter mye mas om at faren min ville ha en pc som virket og bare ikke sto der å tok plass, virket flott da gitt (Og ja XP var kun instalert på EN pc av gangen) :p

 

Løsning er da alså; Vent ca et år og prøv igjen. Eller Klag til MS (noe jeg ikke gad).

 

Vet noen om Vista Kommer til å ha den samme idiotiske aktiveringa?

 

Edit. Fjernet noe ;)

Endret av Gimlin
Lenke til kommentar
og hva er nummeret til microsoft slik at jeg kan få ny nøkkel?

5449772[/snapback]

 

 

Hvis du velger og aktivisere din lovlige kopi via telefon så skal du kunne få opp telefonnummeret, ellers kan du sikkert ringe MS Norge og de setter deg over.

Posten er feilpostet og flyttes.

Lenke til kommentar

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...