Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kom over Denne posten, og der var den en som skrev at det var overoppheting som var problemet og at det var en feil på kortet.

 

Tror nesten jeg har det samme problemet, jeg har prøvd og sjekket alt av instillinger og alt er som det skal være med resten av systemet.

Tror jeg får kontakte netshop oslo, hvor jeg kjøpte kortet og kanskje få byttet det.

Endret av espeneppi
Lenke til kommentar
Ja, siste Forceware og Chipset driver

Har directx 9.0c

5434046[/snapback]

 

Hvordan kjøler du CPU?

Jeg har også A8N SLi Premium som blir vel varmt pga vannblokk til CPU som ikke kjøler heatpipen. Vet ikke om det kan ødelegge noe for 3DMark?

Ellers får jeg 6775 marks i 05 med 3700+/club3D 7800GT/4x512 Mb OCZ 2-3-2-5 uklokket - som er greit men ikke spesielt imponerende?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Gå inn på www.nvidia.com og laste ned nyeste geforce driveren. Tror det er versjon 81.89 nå. For den som følger med cd'en er veldig utdatert. Du vil få et lite løft, men ikke forvent for mye. Du trenger ikke å ta de siste cpu testene hvis du ikke vil. Det har ingenting med grafikk score å gjøre. Hvis du ikke vil finne ut om cpu score, da kan du bare tykke på esc når de 3 første grafikk testene er ferdig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
min amd 3700+, 1024 ocz 2.5 3 3 6, POV 7800gt klarte 7000. Men jeg klarte og gå ut halvveis, så skal kjøre nye test,men hvor lang tid tar hele 05?

 

Noen som har de nyeste driverene til 7800gt?øker det noe? jeg har de som fulgte med på cd,holder de?

 

takker

5646718[/snapback]

har opplevd at eldre drivere gir bedre score i 05 jeg.. men nå gidder jeg ikke å surre med det å bruker bare nyeste drivere uansett ( var snakk om 500 poeng forskjell )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...