Gå til innhold

The Cocka Hola Company - Noen som har lest?


Anbefalte innlegg

Er det noen som har lest "The Cocka Hola Company"?

 

Det er en bok jeg kan anbefale på det varmeste. Det må nevnes at det er den romanen jeg har lest kjappest noensinne. 454 sider på under 12 timer? Ny pers for meg, i hvert fall (jeg er egentlig ikke så glad i å lese).

 

Folk kjenner kanskje til Matias Faldbakken aka Abo Rasul? Et annet verk av ham omfatter "Macht und Rebel", som også er veldig bra.

 

The Cocka Hola Company foregår i et pornofilm/aktivist-miljø som er morsomt, intelligent, samfunnskritisk osv. Faldbakken er en mester i å beskrive åndsvake situasjoner og svært spesielle mennesker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, har lest de to bøkene du nevner av Matias Faldbakken, meget fengende bøker

:)

 

Ser for meg at Faldbakken provoserer en del med disse bøkene, hovedpersonene kan vel ikke akkurat kalles konforme, hehe...

 

Har ikke hørt om noe annet han har skrevet enn de to, men finnes det skal det nok leses!

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Ja jeg hoppet innom denne delen av forumet for å spørre om det samme.

 

Alt jeg kan finne på nettet er "vår 2008".

 

Snort Stories har ikke akkurat like stor appell som romanene hans i mine øyne, det er litt mye filosofirunking og oppramsing av forfatterens vedtatte sannheter som selvfølgeligheter. Historien om kritikeren fra New York er dog en høydare, som jeg nevnte for lenge siden i filmtråden.

 

Han har for øvrig også skrevet om et skuespill, uten at anmelderne helt klarte å skjønne hvor han ville med det (har ikke lest det selv).

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

haha, hadde det bare vært så lett..hehe

 

Er rart hva forventninger gjør. Regnet med at De Elendige ( Le Miserable) (Victor Hugo) skulle være en latterlig klisjebok med tanke på alt musikalmaset, men, pga så utrolig lave forventinger, likte jeg den svært godt.

 

Forventinger er en bitch.

 

edit: Pluss for Turin Brakes, last.fm, cun.

Endret av olga1979
Lenke til kommentar

Jeg leser alltid bøker om skandinavisk misantropi uhorvelig fort, og jeg pleier ikke å være en rask leser. Faldbakken skriver så utrolig fengende og kult at sidene bare flyr avgårde. Rekorden har fremdeles The Cocka Hola Company, men skal ikke nekte for at Unfun også gikk veldig raskt unna. Spesiell bok, må nok la den synke litt lenger inn i forhold til de andre to bøkene. Og ja, snaue 300,- for en bok på denne størrelsen er rimelig stivt.

Lenke til kommentar

Kjøpte både The Cocka Hola Company og Macht und Rebel nylig, om jeg må si jeg er veldig positivt overrasket, og litt sjokkert.

Har hittil pløyd gjennom snaue 150 sider av The Cocka Hola Company.

Hadde virkelig ikke forventet dette, nesten litt "over the top" enkelte steder, men det er så gjennomført at jeg vet ikke helt hva jeg skal si.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...