Gå til innhold

Haster. Er ikke dette et bra tilbud fra Dell?


Anbefalte innlegg

Klarte etterhvert å finne følgene tilbud på en inspiron 6000, kr 11140 med: pentium m760 2GHz, 15,4"wsxga, 1024(2x512) 533 MHz DDR2 ram, ATI Mobility x300 128 MB skjermkort, 80GB 5400 rpm HD, 8x DVD-brenner, intel trådløst 2200 802.11 b/g, 9cellers 80 WHr batteri, win xp home. Og Dell slenger med en gratis printer :)

 

Skal brukes til internet, multimedia, programmering, litt enkel spilling.

 

Og hvordan er Dells byggekvalitet og skjermer?

 

Olav

Endret av olav1974
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

skjermen er jeg knallfornøyd med egentlig.. men en ting som ikke er helt bra er at den ene knappen ble ødelagt etter bare 3 måneder. enda den nesten ikke var brukt i det hele tatt. er stortsett ganske så fornøyd med den, og siden du har en med mye bedre specs enn meg tror jeg du vil bli fornøyd og .

 

forresten så er intel centrino core duo på vei, dobbelkjerne laptops. jeg ville kanskje vurdert å gått for en sånn istede. koster ikke mye mer. da får du bedre ytelse, bruker mindre \ like mye strøm, og prisen er nesten den samme.

Lenke til kommentar

Med stor fare for å virke masete: Er det virkelig ingen som har noen tanker om dette tilbudet? Det virker jo som det er mange fornuftige og dyktige datafolk her inne. Hadde satt enorm pris på tilbakemelding! Tilbudet går ut i dag, og jeg vil ikke gjøre et dårlig, forhastet kjøp...

 

På forhånd STOR takk!

Lenke til kommentar
Tilbudet går ut i dag, og jeg vil ikke gjøre et dårlig, forhastet kjøp...

5421618[/snapback]

 

Kjøpte en tilsvarende Dell Inspiron 6000 PC (forskjeller: med 740 prosessor, 0.5GB minne, 60GB HD og med blåtann) for kr. 8800 inkl. frakt for to måneder siden. Jeg fylte på med 2GB minne fra komplett for ca kr 2100,-. Dermed ble min totalpris 10900,- (men da oppgradert til 2.0GB minne).

 

Jeg følte at jeg gjorde et bra kjøp da. Hadde da fulgt med på Dell Inspiron 6000 priser daglig i par-tre måneder på det tidspunktet da jeg kjøpte. Da var det et gunstig tilbud med gratis skriver og fri frakt.

 

Håper det hjelper deg til å sammenlikne din pris. Husk at prisen generelt faller litt (det er nå gått to måneder siden mitt kjøp).

Lenke til kommentar
Takker for tilbakemelding. Får sette meg med kalkulatoren :)

Flere innspill? Hvordan gjør den seg mot andre gode tilbud rundt omkring?

5422661[/snapback]

 

Sitter på en 6000 nå å har store problemer med det 2200 trådløse kortet.

Har oppdatert til nyeste drivere etc, så jeg ville kanskje valgt det andre wlan kortet de har til 150kr mer. Jeg gjorde iallefall det når jeg bestilte XPS'n som burde ankomme døra i løpet av noen dager! :)

Lenke til kommentar

Det tilbudet høres greit ut, men du kan bare slappe helt av... Dell har slike tilbud hele tida. Det er nesten tilbud uke fra uke. De har bare forskjellige kombinasjoner. Noen uker får du gratis printer, usb minnepinne, dobbelt med ram osv. Hvis du klarer å vente og får dobbelt opp med minne og gratis frakt er kanskje det den mest gunstige tilbudet. Jeg hadde hvertfall ventet...

 

Til det trådløsekortet er jeg enig drunk in public, jeg hadde selv en xps. Jeg mistet konstant kontakt med nettet og måtte aktivere/deaktivere kortet hele tiden. (Kanskje jeg var ekstremt uheldig). Jeg har hvertfall byttet pcen til en Acer Ferrari. Den har ikke hoppet av en gang!!! :tease:

 

Men uansett, lykke til!

 

yokko

Lenke til kommentar

Takker.

Tilbudet nå er -1000,-, dobbelt ram og printer. Har fulgt med Dell en stund og bedre blir det ikke ifht tilbud.

Og det er to timer til tilbudet går ut, så det er fremdeles masse tid til gode innspill :)

Noen som vet om maskiner som de anser som bedre tilbud i prisklassen max 11000,-?

Lenke til kommentar

Bare en liten bisetning. Den printeren må du ikke bry deg om, den er verdt et par hundre kroner maks og blekk er dyrt. Skulle ikke forundre meg om det kun er Dell som selger blekk til denne og da blir denne "gratis printeren" til at du "tvinges" til å handle dyre blekkpatroner fra Dell i fremtiden. De leker jo ikke butikk ;). Når det gjelder tilbudet om -1000 og dobbelt minne så er det noe av det bedre Dell har såvidt jeg vet. Prisen er grei den, har du lyst på den så kjøp.

 

Jeg vet ikke om du har fått tilbudet på nett eller via telefon, men erfaringsvis kan du få bedre priser om du prater med en selger kontra bestille på nett.

Endret av csm-101
Lenke til kommentar

Gikk for tilbudet jeg. 2 selgere på Dell sa begge at de 'ikke hadde mer å gå på' for denne modellen. Har alt fått solgt printeren for 350,-. Havnet da totalt på 10790,-. Samme konfig UTEN dedikert grafikk-kort og med svakere RAM (400 mot 533) på den 'råbillige' Otto Fantastico hos beryktede Whitebox koster 800,- mer. Så jeg kan ikke annet enn å konkludere med at dette var et meget godt tilbud. Gleder meg som en unge!

 

Mvh Olav

Endret av olav1974
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...