Gå til innhold

Pris på denne?!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Les igjennom Retningslinjene for denne kategorien.

Disse er også tydelig nemt i toppen av denne kategorien, samt at de ligger som eneste annonsering/sticky i denne kategorien!

 

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke godt nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar
om du finner et familiemedlem/kamerat du kan lure... Helt grei maskin til å surfe med...

 

Håper du prøvdet å være morsom?

 

Denne pcen er vært lite til ignenting i penger lenger. Men det betyr jo ikke at den ikke kan være til nytte feks veledighet, mamman din trenger noe å skrive ned oppkriftene sine i etc (med andre noen som ønsker å bruke office-surfe ) ;)

 

Om du skal prøve å selge den uansett er nokk 500kr mitt forslag.

Endret av simalarion
Lenke til kommentar
Jeg så på QXl og der var det MYE som ble solgt for lagt over prisen den var verdt. Tipper jeg ville fått 1000 minst på QXL vis jeg legger ved xp ;P

 

Moralen din er ikke på topp-greit nokk. Men er 500 kr (mener den er verdt maks 500, sett om den blir solgt for 1000kr+) verdt sjangsen for å komme opp i trøbbel?. Når en med data kunnskap feks kommer hjem til karen som kjøpte pc av deg å forteller at den ikke er verdt en dritt, da skal jeg love deg at du for høre det. Kjøperne sitter jo trossalt med mailen din-adressa de og tlf nummeret ditt

Endret av simalarion
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...