Gå til innhold

Mobiltelefoner - dine overlevelseshistorier


hageby1

Anbefalte innlegg

Mange telefoner tåler ikke alt for mye, men noen ganger fungerer telefonene etter de har vært gjennom det mest utrolige. Er det noe som har skjedd med din mobil hvor du var overasket over at den fungerte etterpå?

 

Min 3510 mistet jeg på tur hjem fra en kamerat. En i nabo-troppen (var i millitæret da). Fant telefonen ute 3 dager etter. telefonen fungerte ikke med en gang, men etter noen timer fungerte telefonen. Jeg bruker telefonen fortsatt, men tastene er irriterende trege.

 

En kompis slapp sin 5110 ned fra femte etasje og ned på asfalten. Det eneste som ble ødelagt var høytaleren, ellers fungerte den helt fint.

 

Har noen andre historier?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En tidlig sommermorgen hadde jeg med meg min trofaste 3210 på jobb. Mens vi sto å arbeidet på et stilas 6 etasjer over bakken, klarte vinden å svaie stilaset så pass at min kjære telefon(som lå på "gulvet" på stilaset) ramlet over bord... 6 etasjer ned, rett i solid betong. Telefonen lever i beste velvære den dag i dag, men den fikk en stooor ripe på baksiden. :cry:

 

Konklusjon? 3210 er tidenes mobiltelefon. :love:

Lenke til kommentar

Det var i gode gamle dager da 3210 var en nykommer ( Uten antenne :dribble: ).

Vi smågutter hadde den fantastiske ideen med å kaste vannballonger på busser som kjørte forbi. Vi satt oppe i en skråning og ventet på at bussen stoppet. Kastet vannballongene rett inn døren og rett på sjåføren. Han kunne jo ikke jage oss med bussen full av passasjerer. Mens jeg satt på huk så klarte jeg jo selvfølgelig å miste min dyrebare mobil. Jeg merket ikke at jeg mistet den fordi bussjåføren faktisk kom ut og jagde oss. Jeg anså mobilen som tapt. Sørget et par dager gjorde jeg også.

 

Plutselig en dag mottar jeg en pakke. Uten å skjønne hvorfor pakker jeg den opp. Og der ligger jo mobilen uten en ripe. I pakken lå det også en notis hvor det sto :

 

"Gjør du meg våt igjen skal jeg sørge for at du ikke kan gå igjen."

 

Var jo sjeleglad. Selv om sjåføren var forbannet, så hadde han et hjerte :love:.

Lurer dog på hvordan han fant ut hvem mobilen tilhørte. Det sto jo ingenting på Sim-kortet som kan rettes mot eieren? Tviler på at han har vært innom Telenor. Lurer fortsatt på hvordan han klarte å finne frem til meg. Kanskje en nabo som hjalp han eller no. :ermm: . Men det gikk bra til slutt altså. Og min gamle 3210 pryder hyllen på rommet mitt.

Lenke til kommentar

3310 er også en telefon som tåler Mye!

Kastet den ca 10m opp i luften, og den deisa i asfalten. Telefonen var like hel, og den fungerte.

 

Jeg og en kamerat, la telefonen på en vei, og både busser, biler og lastebiler kjørte over den. Var vel 10 personbiler 2 busser og 3 trailere som kjørte over den, Telefonen fungerte fortsatt, men etter at en bil til kjørte over den, gikk batteriet i stykker, og neste bil ødela skjermen.

 

Har bilder på mobilen av den vraka 3310'en.

 

3310, tåler en hel del juling! :D

Lenke til kommentar

hehe :!:

faren min sin venn har en ericsson ( vet ikke merket ) han mista den ned i havet på 5 m dyp.. Etter noen timer hadde han dratt hjem hentet dykkerutstyr hoppet etter den og fant mobilen :w00t: han tok den hjem og tok den fra hverandre..

1 uke senere fungerte den heeelt fint igjen.. noen av ulydene var faktisk borte.. :hmm: Han har fortsatt mobilen idag, snart 10 års jubileum.. :p

Det er bra mobil.. Ikke bra design, men han kan ringe og sende meldinger.. Hva mer trenger man..?? ( pleier han å si ) :innocent::D

Endret av Iseliiin
Lenke til kommentar

Min Siemens M55 er vel og merke en som er laget for å tåle ekstra mye, men den overrasker til stadighet.

 

For det første, jeg arvet den av min bror som hadde hatt den i et år ca, for et og et halvt år siden (roughly). Den var med andre ord litt medtatt da jeg fikk den.

 

Først ble batteridekselet borte.

 

Så et år i militæret hvor den var med på samtlige øvelser, med andre ord MYE fuktighet (vi var på stormbåter), kulde, slag og annet kos. I tillegg bodde jeg i overkøya, noe som selvfølgelig førte til at mobilen falt ned fra køya og ned på betonggulvet flere titalls ganger.

 

Korketrekker :tumbup:

 

Om jeg blir sint på den (les: ipå fest) og den ikke vil gjøre ting slik jeg vil har den fått noen voldelige kast i asfalten.

 

Etter at jeg skjønte jeg hadde med en udødelig telefon å gjøre har jeg begynt å ta den med i dusjen, skrive meldinger, ringe, være på msn. Den nekter rett og slett å ta kvelden!

 

Hadde det ikke vært for at den er latterlig treg, dårlig skjerm, dårlige knapper osv så ville det ikke falt meg inn å bytte den noe jeg kommer til å gjøre på nyåret. Må jo gi seg mens leken er god!

Lenke til kommentar

Har hatt en nokia 7250 nå i godt over 3 år, og den har vært gjennom mye! :yes: Det var en stund der jeg likte å kaste mobilen så høyt som mulig, noe som ikke alltid gjikk så bra. Mista den sikkert 10 gangen nedi steiner og asfalt. Den har også badet i en cola dram noen timer + blitt stekt ilag med tacofyll(samme fest). Etter det trodde jeg den var død, men etter noen dagen virka den igjen. :w00t:

Siden mobilen nå var et par år gammel, og jeg ville ha ny, dreiv jeg å triksa med den veldig ofte(sparke den, til den faller i bakken). Har også sparket den langs veien hele veien hjem fra skole, men da fikk den mange store riper. I ettertid har jeg prøvd å drepe den med å slå den ihel, så da knuste dekselet framfor sjermen, og ødela ei stripe på displayet.

Mobilen har aldri vært på værksted, og fungerer enda, selv om bare halve displayet virker, og at den ikke lager lyder lenger. :hrm:

Tviler igrunnen på at mange andre mobiler vill tåle alt det min har gjennomgått!

Lenke til kommentar

Jeg oxo er en av de som har de gamle telefonene som er nå tildags nokså mørbanka..

 

Jeg har en skrøplig 3510i (Har hatt nyere, men de har blitt ødelagt med en gang!!)

 

Dette har min "Skrøpelige" 3510i vært igjennom:

 

¤ Badet 2 eller 3 ganger i saltvann med mobilen i baklomma på badeshortsen min (Ikke spør hvorfor jeg la mobilen i baklomma, hehe)

 

¤ Har mistet den i klorvann

 

¤ Engang så lekte jeg med den. Jeg kastet den så høyt jeg kunne, plutselig ble jeg blenna av sola også så jeg ikke hvor mobilen landa (Så klarte i chatche mobilen på vei ned..) 'boink' så smalt mobilen på en stein

 

¤ Den har vært i oppvaska 2 ganger...

 

 

Skade: Rett og slett bare lyse som er ødelagt (DVS at det lyser ikke på skjermen)

 

Hmm, Er det virklig sånn at de gamleste telefonene tåler mest??

Lenke til kommentar

k700i, ble påkjørt, lå 2 uker ute i snøen, funka.. Bare skjermen var knust, og dekslet var knekt. brukte en annen k700i til og navigere, og ringte og snakka og sånt :wee:

Så har vi endløse gamle nokiar som har funka som f.

Men en som holdt var SE T630. Måtte fikle den opp av lomma, så la vedkommende på, slang den telefonen mange ganger i gulvet. Til slutt begynte MMS og tulle på den, menmen. Ligger i skuffa her. Når jeg kom hjem så slang jeg den på pulten osv, og mista den og mista den. Sikkert den som har tålt mest..

k750i

Har merker i plastikken etter at jeg mista den i asfalten. Mista den maaaange ganger i betong gulv. Litt tull med kamera-dekselt, ikke noe noe rå kraft ikke kunne ordne.

 

Jeg har nå konvertert helt til SE.

EDIT: og alle mobilene har falt ut av bil, untatt k750i'en. :innocent:

Tryna, drivd og lekt jackass og hoppa ut av bilen i nord-norge. Tryna med moped/crosser/trial en del ganger. Osv osv. Alle disse gamle mobilene tålte sinnsykt mye. Spesielt nokia 3310, og SE T630. Den husker jeg enda :love:

EDIT2: Jo, t630'ien har dotte ut av lomma når jeg slengte igjen døra.. Funker bra.

Endret av Bundy
Lenke til kommentar

Jeg var for noen år siden på vårskitur med utgangspunkt fra Trollstigen. Gikk opp i ca 1400 moh til et fantastisk utsiktspunkt. Med meg var en trofast 3210. Etter å ha sendt ei melding hjem la jeg telefonen fra meg på en stein. Der glemte jeg den og oppdaget det først når jeg kom hjem.

14 dager senere dro jeg på samme turen. Det hadde snødd og regnet flere ganger i mellomtiden så jeg hadde avskrevet telefonen.

Der oppe lå den dekket av 4 cm våt snø. Tørket av og tømte den for vann. Hjemme delte jeg den og la den på badegulvet til tørk. Etter tørken tok den lading, og da den ble skrudd på var den første hilsen at "du har 5 nye meldinger"! Da skjønte jeg at jeg stod overfor en tøffing. Den virker den dag i dag.

Lenke til kommentar

En kompis har en 3510i som han har kastet og spent og slikt i helt siden han fikk den..

 

den funka den.. eller batteriet var fucka, verken mic eller høyttaler fungerte og etter å ha kastet den fra en trampoline til skogen så manglet han noen taster..

 

siden den gang har han knust 2 3510i'er til, og en sånn fancy telefon (husker ikke navnet) stor nokia med vidiofunksjon og slikt.. og 1 3410..

 

 

nå låner han min gamle 3410 og regner med at den og blir knust.. menmen :p

Lenke til kommentar

Satt meg inn i bilen og kjørte avgårde....... ... .... ....

Så kom jeg plutselig på hva jeg hadde glemt på taket, min mobil(d500) og lommeboka. . . . . fa"#%"$"%/en tenkte jeg og slang bilen inn på en sidevei.

Gikk ut av bilen og så etter på taket . . . . . tomt!

Skulle til å sette meg inn i bilen så fikk jeg øye på lommeboka som lå forran bilen... . .. . phuuu :-)

Tenkte jeg fikk kjøre tilbake samme vei jeg kom fra.

Hadda vell kjørt ca 300 meter .

Jeg så ett eller annet som var plassert midt på ryggeveien 100 meter fra meg.(søndags ettermiddag sommer = mye trafikk)

Stoppet opp bilen, så gikk en kamerat ut å sjekket .... .. . det var min D500 .

Det eneste som hadde skjedd var en liten ripe på toppen !!

Telefonen funker som bare det den dag i dag :-) :-)

Lenke til kommentar

Hadde en kompis av meg som skrudde på en båtmotor i fjor sommer. Han hadde sin kjære Nokia i brystlomma å skjebnen ville ha det slik at den datt uti fjorden. Telefonen lå på 26meters dyp i 8 dager (i saltvann) før en dykker hentet den opp.

 

Vi plukket telefonen fra hverandre skyllet den godt i ferskvann og sprayet elektrospray over hele. Etter 2 uker på badgulvet satt vi telefonen sammen i gjenn. Telefonen fungerte fint å levde helt til batteriet tok kvelden.

Lenke til kommentar

Den mest solide mobilen jeg har vert borti tror den heter Ericsson GH688, etter å ha hatt den i 2 uker så ramlet den i dass, så tørket jeg den og prøvde, den funka helt fint, så var det neste uhell, den ramla ned fra hyttetaket, trodde det skulle gå helt bra, men nei da, der var det en stein, men den var like hel, utenom antenna som var litt skeiv etterpå. Så mista jeg den ut av båten (saltvann), heldighvis helt inne ved land. den døde ikke da heller, og denne mobilen lever den dag i dag, utenom at antenna er bytta, noe som faktisk var utskiftbart på denne mobilen, og utallige utslitte batterier er bytta ut. utrolig men sant lever den, og den har ramla ut av bukselumma litt for mange ganger.

Hadde etter dette en Siemens C55 som ble skada litt for mye pga skateboard og sykkel o.l. en gang så skulle jeg hoppe over den med sykkel, og klarte selvfølgelig ikke det akkurat da så da ble dekselet knust, men resten levde, helt fram til den ramla litt langt ned og displyet døde.

Etter det hadde jeg en siemens ST60 som jeg kasta rundt hele tida, hadde konkurranser med folk om hvem som klarte å kaste mobilen høyest osv. og da døde den ganske fort.

så hadde jeg en Nokia 3200, fæl mobil som ikke ville dø, men den døde faktisk den dagen jeg skulle se hvor hardt jeg klarte å kaste den i veggen, og mobilen rett og slett knuste, og delene fløy rundt. hadde den faktisk i 1/2 år først, (ny rekord etter Erricson'en). utrolig men sant. Brukte den gamle erricson'en mens jeg venta på å få kjøpt meg ny mobil som ble en SE K600i

har nå en SE K600i som ikke har klart å få mere enn et lite hakk nederst i hjørnet, har hatt den en liten stund nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...