Gå til innhold

Snus-tråden v.3 - Annet prat toleres ikke.


hylo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Han snakker jo norsk, bare ikke din dialekt..

 

Syns ikke Kardus er noe god.. Röda Lacket eller Skruf er mine favoritter.. Kardus er også dyrere tror jeg! ;)

Skrevet
Kardus? E ikkje det den der eksklusive snusen? E an goe?
Eh ... Hva med å snakke norsk istedet? :)

7404714[/snapback]

Han skriver norsk! En dialekt, men like fullt norsk.

 

Kardus er god, men litt slitsom på leppa, og kan ikke bakes. Er også dyr. Men i mine øyne smaker og lukter den godt. :)

Gjest Slettes-xwByZdFZ
Skrevet
Kardus? E ikkje det den der eksklusive snusen? E an goe?

7404696[/snapback]

 

Nynorsk eller bokmål takk...

Skrevet
Kardus? E ikkje det den der eksklusive snusen? E an goe?

7404696[/snapback]

Det er den eksklusive snusen, ja. den er helt grei, smaken er god, men liker ikke at den er så grov. Det er nå det jeg synes ihvertfall!

Skrevet (endret)

Hvordan er det med å bestille snus i fra Sverige via f.eks. www.snusbutiken.se? Hvis jeg bestiller 5 bokser (som er under 200,- kr grensen, og under maks tillatte vekt med tobakk som er lov å innføre tollfritt) slipper jeg å betale noe toll, mva. o.l.?

 

Og hvordan er det hvis jeg bestiller 10 bokser, og de blir stoppet i tollen? Må jeg da betale mva. eller er det noen ekstra avgifter?.

 

Edit: Fant ut av det. Hvis man bestiller snus må man tydeligvis betale en avgift som tilsvarer prisen i Norge.

Endret av Dj_eLmO
Skrevet
Kardus? E ikkje det den der eksklusive snusen? E an goe?

7404696[/snapback]

 

Nynorsk eller bokmål takk...

7405485[/snapback]

Keffor?

Skrevet

Denne uka gikk jeg over fra porsjonssnus til bakesnus. Jeg angrer ikke et sekund! Det er mye mer behagelig med en nybakt prell under leppa kontra porsjonssnus. Hittil har jeg bare teste ut General, men ser ingen grunn til å prøve noe annet, ettersom jeg er strålende fornøyd med den. Baketeknikken lærte jeg meg i løpet av et par dager med litt prøving og feiling.

 

Nå er det allikevel et par ting jeg lurer på. Hvordan oppbevarer man bakesnus på best mulig måte? Jeg og kameratene mine skal mest sannsynlig på en Sverigetur snart, og da er det en selvfølge at jeg kjøper med et par tårn med hjem. Er det da best å putte disse i fryseren eller kjøleskapet? Har hørt om noen som benytter seg av første alternativ, men synes det høres merkelig ut.

 

Hva kan jeg gjøre for å holde en nyåpnet snus mest mulig fuktig og fin frem mot den dagen den er tom? En kamerat av meg, som er hardbarka snuser, mente at det ikke var noe vits i å sette den inn i kjøleskapet når jeg allerede hadde åpnet den. Da ville den bli tørr etterhvert allikevel sa han. Det er jo selvfølgelig vrient å få satt den kjølig på skolen, men jeg tenker mest på når jeg er hjemme.

 

Til sist vil jeg bare si at det er helt genialt at det er en egen tråd for snus her. Artig å lese de anmeldelsene på første side. Håper ikke jeg stilte for mange dumme spørsmål, og at dere er villige til å gi meg noen svar. Ha en fortsatt god kveld. :)

Skrevet (endret)

Hvis du ikke snuser mye, så bør du ta den i fryseren. Men da må du huske på at du bør legge den i kjøleskapet igjen etter du har tatt den opp der ifra, hvis ikke forsvinner fuktigheten fortere. Men snuser du derimot mye, så holder det nok å ha den i kjøleskapet. En kamerat av meg har åpne bokser i kjøleskapet han, og de blir ikke merkbart mye tørrere på den tiden han bruker på å snuse den opp. Men det er dog løs snus da, vet ikke om det er forskjell på det og pose jeg.

Endret av 3raz3r
Skrevet (endret)

Nå når du tar med deg ett par tårn som du sier hjem så er det absolutt smarteste å lagre i fryseren.

 

Edit: En åpnet boks er det smart å legge i kjøleskapet om kvelden (:

Endret av Mortos
Skrevet

Hvis du legger en 1 kroning oppi boksen blir ikke snusen så klumpete osv.. bare et lite kjerring råd :p, hvis du ikke har et kjøleskap tilgjengelig, legg snusen i skuff. ellno

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...