Gå til innhold

Hjelp med xbox chip


jealei

Anbefalte innlegg

Hei jeg monterte selv en aladdin advance xt, men åssen finner jeg ut om den funker som den skal?

Når jeg skrurden på så lyser den ringen rundt eject først grønt også oransje er dette riktig? Også blinker den oranje/rødt når jeg trykker på eject knappen skal dette også skje?

 

Også trenger jeg hjelp med auto installeren, jeg har lasta ned sayers fra icr brent den på en cd-rw som et image og satt den inn i boxen, for bare opp at den ikke kjenner igjen cden og at jeg skal skjekke om det er et spill, dvd, eller musikk. Hva har jeg gjort galt. Er det noen som bor i Horten som kan hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Begynner å bli noen måneder siden sist jeg chippet en xbox, men det at det blinker i forskjellige farger er sannsynligvis en feil du har gjort ved installasjon (loddinga di).Hvis du kan slenge opp et bilde av det du har gjort og fortalt hva slags versjon xbox du har så kan vi kanskje hjelpe deg litt.

 

Du ser at chippen er riktig installert når xboxen starter som vanlig, bare med et rosa/lilla skjold oppe til venstre på bootscreen som det står evox på (sannsynligvis dette som vil skje i hvertfall, kommer litt an på bios)

 

At xboxen ikke gjenkjenner plata er fordi chippen ikke funker, mener å huske at en vanlig xbox ikke kan kjenne igjen autoinstalleren.

 

Som sagt litt tid siden sist jeg gjorde dette, men tror ikke jeg er fullstendig på jordet med mine antagelser.Andre har kanskje annet å føye til eller rette på.

Lenke til kommentar

Tror som sagt ikke det er chippen som har skylda, er nok installasjonen.Ser foreløpig ingen grunn til å erstatte den med DuoX chip, holder i massevis den du allerede har.Versjon 1.0 boxer er grei skuring bortsett fra hullene til pinheaderen som er fylt igjen med tinn (hvis du bruker pinheader da).

 

Jeg ville gått over loddinga en gang til.Er også litt enklere å gjøre seg opp en mening hvis du hadde klart å ta ett brukbart bilde av hva du har gjort og lagt det ut.

Lenke til kommentar

Faren min jobber med sånt så jeg tror han har klart det bra, jeg har sett over det tusen ganger men alt ser ut til og stemme, får ikke lagt inn no blidet nå, men jeg tror problemmet er at jeg ikke får flasha den /&"%#/("¤#("! dritten, det fulgte med programmer med datan for ikke kontakt med chippen. har kjøpt meg en duox2 white som er enklere og instalere (aladdin hadde en helt elendig bruksanvisning).

 

Er det foressten noe som instalere chippen skal til stjørdal i jula så hvis noen som holder til der kunne gjort det for en blillig penge

Lenke til kommentar
Det skal ikke være d0 punkt på chippen bare se på nordicimport.com/mod nesten helt neders på siden står det plassering av aladdin xt og hvis du ser nøye er det bare tre ledninger

 

Nå tror jeg du surrer, L1,BT og D0 = tre ledninger.Det er eventuelt L1 som er valgfri, D0 må du ha med uansett hvis det ikke har skjedd noen nytt siden jeg holdt på med dette.Når det er sagt så er instruksjonene på nordic import sine sider veldig dårlig.

 

Anyway, siden du allerede har kjøpt deg ny chip, så kan jeg som vanlig anbefale Chancer's FixNchips , her finner du meget bra og utfyllende installasjons veiledning både på DuoX og Aladdin.

 

Det at programmereren ikke får kontakt med pc er et kjent problem, dessuten er ikke akkurat softwaren all verden heller, men det funker, har programmert flere aladdin chipper med en slik, må bare prøve mange ganger før man eventuelt får kontakt.

Endret av bas
Lenke til kommentar

Ok, da veit ikke jeg.Trodde HD (eller HO som jeg egentlig tror det er) bare er en ekstra option hvis du vil ha harddisk aktivitet lys, men det er du som sitter med dette foran deg og sikkert har mest kontroll, blir bare (u)kvalifisert gjetting fra min side så lenge man ikke får se fysisk hva du har gjort.

 

Trodde D0 var helt grunnleggende for at en slik mod skal funke, mulig nye ting har skjedd på de måneden jeg ikke har holdt på med dette.

 

Uansett, hvis du følger guidene i linken jeg gav deg kan det ikke gå galt, bedre guide skal man leite lenge etter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...