Gå til innhold

historie


Mowgli

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kom mannen hjem for og gi hunden mat. for noen ganger er hunden sulten. men ikke alltid, men noen ganger. da er hunden så sulten at den dør. da blir mannen lei seg. veldig lei seg. men siden mannen fortsatt er sulten siden han brukte alle pengene han hadde tjent på postkontoret på hundemat som hunden ikke spiste for det var for sent og gi hunden mat siden hunden hadde blitt så lei seg at hunden døde, ja da tar mannen frem kokeboka som han fikk i julegave av sin mor siden han ikke kunne lage mat for mannen brukte og komme hjem til mor sammen med hunden og spørre om mor kunne lage mat til mannen og hunden. det kunne mor men hun ville det egentlig ikke. men hun kunne. så hun laget mat til hunden, mannen og litt til seg selv. men siden hun ikke ville lage mat til andre en seg selv ga hun mannen kokeboken i julegave som mannen nå skulle bruke til og lage mat til seg selv og...

 

 

 

hva var det vi snakket om igjen?

 

[ Denne Melding var redigert av: phax på 2002-09-26 09:20 ]

Lenke til kommentar

spurte "en mann" med sin tynne og spede røst. For det "en mann" ikke hadde fortalt var at han brukte nicket sitt for å dekke over at han var ei lita jente, med rosa strømpebukser og fletter i håret. "en mann" hoppet videre, slikket på kjærligheten sin mens han(hun) nynnet "i et rosa helikopter, tra-la-la". Etter en stund kom "en mann" til...

Lenke til kommentar

en hard bakgate i amsterdams tøffeste strøk. Der var en sjappe som het: CHange sex TODAY!

 

Dette fristet en mann, fordi han var villig til å betale en sum for å bli en mann. Han fikk hengt på baller og penis og ble en jævlig tøffing.

 

Kong TOm og den dysletiske fjortisen Killer_DT (som også er litt tvilsom om hvor hans legning var), fikk smellbank av den tøffe en mann. De ville aldri si et stygt ord til denne "Sly"- kopien. Men hvis de gjorde det, som de idiotene de er, ville de selvsagt FÅ KNUSEBANK!

Lenke til kommentar

Etter all tøying og bøying for å få laget en knute på Osama gjorde at han fikk skikkelig mye luft i magen.

 

Han lå bokstavelig talt med skjegget i postkassen i Portveien 2, mens nesen hans var så nær endetarmsåpningen at da den slurpete brakfisen kom - besvimte han.

 

"Hva gjør vi med'n nå 'a?" lurte Kong_Tom og Killer_DT.

 

"Hva med å...

Lenke til kommentar

"Be my guest" sa kong_tom med sin dype og fryktinngytende stemme, før han stille vandret inn i den mørke amsterdam-natten. Like rundt hjørnet sto det 20-30 halikker, ca 50 narkolangere, og 231 bolevrak på speed! Som den røsslige mannen han var begynte han å bane seg vei, for han skulle jo innom den pølsekjosken på andre siden må vite. etter 2 min var han ferdig med en 10-12 pølser, og gikk tilbake for å hente killer_dt. Det var da han fikk se....

Lenke til kommentar

...at Killer_DT hadde kledd av seg på åpen gate. Han sto med sitt lange lem og viftet ut i luften. Kong_Tom tenkte raskt og fikk hjulpet Killet_DT på igjen med klærne før det ble noe bråk.

"Hvordan kunne du gjøre noe sånt?!" spurte Kong_Tom forskrekket.

"Jeg kjedet meg, og så er jeg så sulten." svarte Killer_DT og stirret tomt ut i luften.

 

"Visste du at et gjennomsnittlig menneske fiser 19 ganger om dagen?" fortsatte Killer_DT med en monoton, nesten robotaktig stemme.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...